RADNO MESTO IZ SNOVA: ZAPOSLENA U SEKRETARIJATU ZA KULTURU ZAKUNJALA I POŠTENO HRČE U RADNO VREME (FOTO)

Kolika je zapravo produktivnost državnih službenika, prava je misterija, ali to je problem u državnoj upravi od pamti veka do danas.

Čini se da su spavači ovih dana aktueleni, pa se tako društvenim mrežama masovno širi fotografija zaposlene u Sekretarijatu za kulturu, koja je na svom radno mestu pošteno odspavala. Sa sve otvorenim ustima, a posao čeka…

Da li je dotična gospođa potpuno izgubila motivaciju za rad, te je odlučila da iz fotelje ne ustaje, za nas je nepoznanica, ali spavanje u državnoj službi nema kazne, pa radili, ne radili, isto im se hvata, zar ne?!

Pogledajte fotografiju:

Spava na radnom mestu

 *Spava na radnom mestu / FOTO: PRINTSCREEN / TWITTER / IVAN PETROVIĆ

Da li je ova fotografija najbolja slika radne kulture u Srbiji?

Povodom ovog incidenta iliti “hrkanja na poslu”, kontaktirali smo Sekratarijat za kulturu, ali komentar do objavljivanja ovog teksta nismo dobili.

Dok je nekima ovaj događaj smešan, drugi su burno reagovali, te se pojavila još jedna fotografija zaposlenog u državnoj službi koji spava na radnom mestu.

Naime, objavljena je forografija šefa Gradske Uprave za društvene delatnosti u Leskovcu koji je isto tako na radnom mestu malo “uhvatio san”.

Spava na radnom mestu

 *Spava na radnom mestu / FOTO: PRINTSCREEN / TWITTER

I ko sad sme da kaže da ovo nisu poslovi iz snova?

(Izvor: espreso.rs)

error: Ovaj sadržaj je zaštićen !!!