Četvrtasti, kratki, u obliku pravugaonika: Šta nokti govore o vama?

nokti-1413986731-50048-640x419

Da li preuzimate odgovornost olako ili se oko svega preispitujete više puta?

Možda niste razmišljali o tome, ali oblik noktiju na rukama govori mnogo o vašem karakteru!

Pogledajte koji sve oblici noktiju (misli se na nokatnu ploču, ne na način na koji ih sami oblikujete) postoje išta koji oblik znači. Možda vam to da odgovore na neka pitanja.

1. Ravan i lepezast – širi se pri vrhu, nokatna ploča je ravna.

Ovakve ljude smatraju analitičnim i bistre glave. Mogu imati dobro razvijen instinkt i često dobro procenjuju ljude. Mnogo više cene praktično nego lepo, često su kreativni i dobro se snalaze sa rešavanjem najrazličitijih problema.

2. Četvrtasti i jednaki sa svih strana.

Ovakve osobe su prirodni lideri, ali vredne, stabilne i prizemne ličnosti. Preuzimaju odgovornost olako, jer će, kakvog god posla se prihvate uraditi sve da to obave.

3. Kratki i okrugli

Uglavnom su to osobe otvorenog uma, kreativne i vole da dramatizuju svaki momenat. Ovakve osobe prosto privlače društvo pozitivnom energijom, uvek su zabavne, vole izazove i avanture. Kada naume nešto ništa ih neće sprečiti da to i ostvare, zato ih okolina često može okarakterisati kao tvrdoglave.

POPULARNO:  Ovi neočekivani načini upotrebe Listerina vam mogu delovati čudno, ali kada vam mogu olakšati život, zašto ne biste pokušali?

4. Kratki i nepravilnog oblika

Ova osoba najverovatnije gricka nokte! Uglavnom su ovo empatične ličnosti i dobri posmatrači, deluju smireno ali ispod površine je vulkan emocija. Veoma su pažljivi kada sklapaju nova prijateljstva. Ono što kažu to i misle i zato veoma cene komunikaciju i otvorenost drugih.

5. Trouglasti

Ovajt tip ličnosti odvažno donosi odluke. Veliki su podstrek za sve oko sebe. Veoma su tvrdoglavi i ne boje se da se bore za ono što žele. Ali sve što rade rade pametno i promišljeno, ne na snagu.

6. Dugi u obliku pravougaonika

Vole da upoznaju nove ljude i uče nove stvari, odgovara im sve što proširuje i obogaćuje njihov svet. Kada je u pitanju posao, veoma su obazivi. Sve preispituju više puta.

7. Dugi i ovalni

Ovo su najčešće kreativne osobe. Inspiraciju za sve nalaze u prirodi. Najsrećniji su kada su okruženi lepotom, a na poslu kada rade na više projekata istovremeno. Posebno ako je u pitanju pomaganje drugima.

8. Uokvireni nokti – izgleda kao da je nokat ograničen mesom prsta, zanokticom sa svih strana.

Ovo su veoma energične osobe, živopisnog načina života. Sve oko njih je šareno, a oni su uvek odlično društvo.

Ništa što rade nije dosadno.

Izvor: stil.rs

Leave a Reply