Zbogom skupi preparati: Ova domaća krema briše i zateže bore bez po muke

1ac29108142ea8b88cfa7f9a9f017b04-previewU posljednje vrijeme je jedna domaća i sasvim prirodna krema uspjela da pruži fantastične rezultate, kao što su hidratacija, smanjivanje bora i usporavanje starenja kože

Domaća krema za lice se bazira na prirodnim sastojcima, zbog čega je pogodna za sve tipove kože. Osim što smanjuje bore, ona umiruje, hidrira i učvršćuje njen tonus i strukturu.

Kako starimo, koža prirodno gubi svoju elastičnost zbog čega se pojavljuju fine linije bora koje ponekad i najskuplja kozmetika ne može u potpunosti da ukloni, piše Elle.rs.

Ipak, u posljednje vrijeme je jedna domaća i sasvim prirodna krema uspjela da pruži fantastične rezultate, kao što su hidratacija, smanjivanje bora i usporavanje starenja kože.

Krema se priprema kod kuće, a ono što moramo da naglasimo je da su njeni sastojci potpuni prirodni i bezbjedni, tako da je pogodna za sve tipove kože. Rezultati su vidljivi već poslije 7 dana, zbog čega su dame širom svijeta oduševljene ovim melemom.

Sastojci:

  • 1 kašika bademovog ili maslinovog ulja,
  • 1 žumance,
  • 1 kašičica meda i
  • 2 kašičice vazelina.

Priprema:

Istopite vazelin pomoću vodene pare. Nakon nekoliko minuta, postepeno dodajte ostale sastojke, i sve vrijeme miješajte dok se ne stvori homogena masa. Dobijenu smjesu sipajte u kutiju od neke stare kreme.

Upotreba: Domaću kremu mažite na kožu laganim, masirajućim pokretima. Nakon 30 minuta ukloniti kremu vlažnom maramicom.

Čuvajte kremu u frižideru.

(B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

Add a Comment