OBRATITE PAŽNJU: Ovih muškaraca se treba kloniti!

I to što je pre moguće! Evo i zašto…decko-7

Dok ne dođete do princa, put je dug i ko zna koliko žaba morate poljubiti!

Iako deluje kao kliše, ova rečenica je i te kako tačna! Naravno da zavidimo retkim gospođicama koje iz prvog puta uspeju da pronađu “Mr. Right”, ali za sve nas ostale sledi važno upozorenje!
Pažljivo posmatrajte osobu sa kojim ste! Šta je to šta vam smeta, šta vam se ne sviđa?

Da li je to jednostavno džemper koji je obukao ili njegovo narcisoidno ponašanje i ponižavanje?

Zapamtite da nikog ne možete menajti (modne navike da) i da je bolje skloniti se na vreme, nego se ceo život kajati!
Zato, otvorite širom oči i pogledajte ovih 7 tipova muškaraca i ponašanja koja nikada nećete moći da promenite i bolje je odmah da pobegnete što dalje.

On sve kontroliše i ponaša se kao da je vaš vlasnik

Razmišljate da idete u bioskop, a on je već kupio karte? Ili uvek su vaši planovi ustvari njegovi planovi, imate zaista ozbiljan problem.

Zapamtite da veza počiva na kompromisu, dogovoru i ljubavi,a  ne u naređenjima ili želje samo jedne osobe.

Vaš izabranik nije vaš NADREĐENI, a vi niste njegov rob! Njegova reč ne mora bit ii poslednja i nijedna veze ne treba imati hijerarhiju.

Vaše mišljenje i želje su podjednako važne! Ukoliko imate posla sa ovakvim muškarcem , predlažemo da prekinete na vreme, dok stvari ne postanu mnogo ozbiljnije.

On je pravi narcis

Ukoliko je vaš dragi misli da je prepametan, neodoljiv i najzgodniji dokažite mu da je upravo sve to suprotno tako što ćete ga ostaviti pa neka bude u vezi sa svojom lepšom polovinom – sobom! Osobe koje imaju superiorno mišljanje i stalno to potenciraju i niko nije dovoljno dobar kao oni zapravo imaju neke dublje menatalne poremećaje koje ne treba vi da lečite.

Ume da bude i nasilan…ponekad

Da budemo iskreni – jednom nasilnik, uvek je nasilnik. Ukoliko vaš dragi u toku svađe ima naviku da glasno viče, preti ili čak podigne ruku na vas, znate šta vam je činiti. Nasilje je čest problem u vezama i brakovima, a dame vrlo često se ne pridaju važnosti tome jer se nadaju da će se sve smiriti. Nažalost neće! Drage dame, ukoliko primetite bilo kakvo (psihičko ili fizičko) nasilje odmah završite sa tom vezom!
Vrlo često manipulišeManipulatori su osobe koje nikada, ali nikada ne brinu o vašim osećanjima ili potrebama, već isključivo o svojim! Zato, dame, širom otvorite oči jer ukoliko primetite da imate posla sa manipulatorom, kažite mu DOVIĐENJA!

Nikada ili vrlo retka ispunjava obećanja

Obećavao je da ćete izaći ovaj vikend, ali  je potpuno zaboravio na to. Obećao je da će doći po vas u 8, ali se pojavio u 10. Obećao je da će vam vratiti pozajmljene pare, ali stalno smišlja nove izgovore….

Uh, umorili smo se i mi od čitanja ovih rečenica… Istina je da vas dragi obećava toliko toga da zapravo ponekad zaboravi šta je i obećao.

Znate kako kaže stara poslovica: “Obećanje ludom radovanje”.
Ne možete da se oslonite na njega. Znate koja je najvažnija stavar u životu, a naravno i u vezi – POVERENJE.

Osobe koje vam nisu od poverenja ne trebaju vam u životu, a još manje u vezi.

Nije ambiciozan i troši previše novca

Naravno da novac nije najvažnija stvar na svetu! Međutim, kvalitetna i prava osoba umeće da rukuje is a malo novca koje ima! Ukoliko primetite da vaš dragi nema ambicija da pronađe siguran posao, ili često troši novac na piće i drugare a dopišta da vi placate zajedničke račune ili njegove, imate posla sa jednom neodogornom osobom. Neodogovorno ponašanje oprašta se dečaku od 15 godina, ali ne i muškarcu koji treba da se brine o porodici.

Izvor: pressonline.rs

Add a Comment