NJIHOV PAS NIJE SPAVAO NOĆU: Stajao je ispred sobe i posmatrao ih, a kad su saznali razlog, srce im se slomilo! (VIDEO)

Jedna porodica udomila je psa, koji im je istog trenutka uzvratio ljubavlju.Volio se igrati s njihovim kćerima i znali su da će im on biti pravi prijatelj.Bio je poslušan i vrlo brzo je učio sve čemu su ga podučavali.

Ali jedne večeri, primetili su nešto vrlo čudno. Shvatili su da njihov ljubimac ne spava noću, već da stane ispred njihove sobe i posmatra ih.To se ponavljalo svake večeri i nisu znali šta da rade.

Odveli su ga kod veterinara a posle pregleda  ispostavilo se da je pas potpuno zdrav.Vratili su se, zatim, u azil iz kojeg su ga uzeli i ona su čuli tužnu priču.Saznali su da su ga njegovi vlasnici u noći odneli tamo i više se nikada nisu vratili.

Pas je u tom trenutku čvrsto spavao, a kada se probudio, shvatio je da je ostao bez svoje porodice od koje se nije uspeo ni da se oprosti.Zbog toga nije nikako spavao da mu se nebi ponovilo isto sa novom porodicom ?

Kada su čuli tu tužnu priču, rasplakali su se i odlučili da vrate poverenje koje je pas izgubio.Stavili su njegov krevet kraj svoga kako bi mu pokazali da žele da bude u njihovoj blizu.Posle nekoliko nedelja, pas je konačno čvrsto zaspao i od tada se njegov strah nije vraćao.

Izvor: kurir.rs

Add a Comment