Zaboravite na šminku: Ovako na PRIRODAN način možete imati guste i tamnije obrve

Tanke, i svetle obrve više nisu u modi. Vratio se look gustih obrva, pa devojke sve više praktikuju iscrtavanje olovkom ili odlaze na korekcije. Sada više ne morate da radite ni jedno ni drugo.

Naime, nezadovoljstvo izgledom obrva sve više uzima maha, kako u manekenstvu, tako i u svetu običnih devojaka. One se podvrgavaju tretmanima u kojima im iscrtavaju obrve ili ih mažu uljima za brži rast. Koliko je to dobro i trajno, ne znamo, ali znamo način da na brz način dočepate modernih, gustih obrva.

Ako imate jako svetle ili proređene obrve, verovatno ste već isprobali hiljadu i jednu stvar, od kupovnih, do “uradi sam” varijanti. Na kraju krajeva, devojke poput Kare Delevinj su svuda oko nas i teško je obuzdati zavist.

Dženifer Čiju je blogerka koja je iznela svoj preglod da napravite sopstvenu, prirodnu boju za obrve. Poenta je što za ovo ne morate iz kuhinje da izlazite.

Sve što vam je potrebno su soc od kafe, kakao prah i kokosovo ulje.

Postupak:

Dve supene kašike soca od kafe stavite u činiju, dodajte kafenu kašičicu kako praha, promešajte i dodajte dve kašike kokosovog ulja i vrlo malo meda, koji će povezati smesu.

Kada je napravite, ostaje samo da je nanesete na obrve. Pratite prirdan luk svojih obrva. Kada ste smesu stavili na obrve, sačekajte 20-ak minuta. Ako želite tamniju nijansu, držite i duže.

Posle svega, isperite obrve vodom i posmatrajte kako vam obrve dobro izgledaju. Svi će ih primetiti.

Inače, dermatolozi smatzraju da kafa može da pomogne u ojačavanju dlaka. Zato, ako imate slabe dlake, probajte ovu smesu još danas!

Izvor: lepotaizdravlje.rs

 

Add a Comment