Povjerila je dijete ocu na čuvanje, samo NA JEDNU NOĆ. Nakon sat vremena, primila je strašnu vijest!

Čejni Rej Ovenbi je zdravo i srećno dete. Nakon razvoda njenih roditelja, devojčica je morala da provede nekoliko dana sa svojim ocem, dok se nešto strašno nije dogodilo.

Njena majka Ejmi dobila poziv samo jedan sat nakon što je dete ostavila sa ocem. Policija ju je obavestila da je njena 8-mesečna beba u bolnici zbog povrede glave.

Otac je bio ozbiljno potrešen, jer beba nije prestajala da plače, da ju je udario tom snagom i izazvao prelom lobanej i krvarenje u mozgu.nina-3

 

Beba je morala biti prevezena helihopterom do najbliže bolnice, jer nije pokazivala znake života.

Kada je očajna majka stigla u bolnicu, vest ne može biti gora: devojčica je bila u vegetativnoj komi. “Drhteći, počela sam da plačem i povraćam. Samo sam zamolila Boga da je spasi i uzme mene.

Kad sam prišla njenom krevetu u bolnici, videla sam njeno malo telo priključeno na aparate i glavu u zavojima, a njena nožica bila je skoro crna. Tada mi je telefon zazvonio i iz policije su me obavestili: “Džejms, otac devojčice, je priznao da ju je on udario”.

 nina-4

 

“Čovek, koga sam volela, moja prva ljubav, moj kolega sa fakulteta, čovek kojeg poznajem tako dugo i sa kojim sam delila 10 godina svog života, je to učinio našoj ćerci. Moj svet je razbijen u komade!”, rekla je slomljena žena.

 

Osuđen je na 20 godina zatvora, ali Čejnina majka nikada nije izgubila nadu da će se njena ćerka probuditi iz kome. Lekari su rekli da neće preživeti tu noć ili da će, u najboljem slučaju, zauvek ostati u vegetativnom stanju.nina-7

 

Lekari su odlučili da prihvate rizik i urade intervenciju, u kojoj bi detetu bilo uklonjeno pola mozga.

Uprkos svim prognozama, malena se ipak probudila iz kome!

Sada može da govori i kreće se, iako je polovina njenog tela teško paralizovana. Međutim, ona nije izgubila volju za životom!

 

 nina-8

Danas, Čejni ima već 3 godine i uživa u životu punim plućima. Kada je vidite kako se smeje, teško je poverovati kroz šta je sve ovo dete moralo da prođe, tako maleno.

 

Čejnina majka putem Fejsbuka redovno obaveštava svoje prijatelje i porodicu o napretku svoje ćerke. Poruka koju želi svima da prenese: “Uvek budite oprezni, kada je u pitanu osoba kojoj poveravate svoju decu!”nina-9

 

Podelite ovaj članak sa drugim roditeljima!

Izvor: Virealno

Leave a Reply