TATA JOJ JE SPREMIO PALAČINKE I DODAO JEDAN SASTOJAK: NAkon prvog zalogaja je poplavjela, a srce je prestalo da kuca!

Nainika Tiku (9) poželjela je za doručak palačinke, a njeni roditelji nisu mogli da naslute da će to njihovu kćerku koštati života.

Palačinke su morale da budu spremljene na poseban način jer je djevojčica alergična na mliječne proizvode, i tu nije bilo problema jer tata je već znao kako treba da spremi palačinke za svoju djevojčicu.

Sve je bilo kao i svakog jutra osim jedne stvari – tata je palačinke poslužio svojoj mezimici sa kupinama.

Nainika nikada do tada nije probala ovo voće, a nakon prvog zalogaja je poplavila i onesvijestila se.

Otac je pozvao Hitnu pomoć i pokušao da joj pomogne lijekom za alergije koji je prije toga koristila, a doktori su stigli ubrzo stigli.

Ustanovili su da joj je stalo srce. Danima je bila u bolnici na aparatima dok na kraju nisu shvatili da više ništa ne može da se uradi i Nainika je isključena sa aparata.

POPULARNO:  Ovo je TAJNA sa kojom ćete spavati daleko BOLJE i buditi se svježi i puni ENERGIJE svaki dan!

Svaki dan od tada mi je noćna mora. Znali smo da je alergična na mliječne proizvode i da ima astmu i devet godina smo strogo vodili računa o njenom zdravlju i ishrani“, rekla je dejvojčicina mama.

Nikada ranije nije probala kupine, a baš tad je poželjela i zamolila oca da joj da. I dao joj je, ne sluteći šta će se desiti“, ispričala je tužna majka koja trenutno skuplja sredstva koja će donirati za dalja istraživanja o alergijama, prenosi “Kurir“…

PROČITAJTE JOŠ: