Bloger Krule o današnjim muškarcima: “Žena kad s takvim legne u krevet, kao da je legla s lignjom”

Iako se najčešće posvećuje komentarisanju političkih događanja, Hrvat Jadranko Hodak, poznatiji kao Bloger Krule, ovog se puta posvetio jednoj životnoj temi – pravim muškarcima.

Da je njegova objava potpuni hit svjedoči 4.000 lajkova u svega pet sati, i to noćnih sati jer je objavu napisao nešto prije dva sata u noći, prenosi “Index“…

Prenosimo je u cijelosti:

“Gledam oko sebe… danas svaki kur*onošnjak (osoba koja sa sobom nosi ku*ac a neki ga zovu muškarac) nosi bradu.

Bradu nosim 20 godina… to valjda zato što nemam kose na glavi pa sam sretan što išta raste bar na jugu glave… i utopio sam se u ovu masu novobradaša 2017. godine.

Danas na slovenskoj granici zbog brade ne izdvajaju nikog… mene prije jesu… “Ajnpak tudi, levo skrenito!”… ko Despacito majku ti jebem… jer sam izgledao ka talibanski samouzdizač u zrak… brada… glava ćelava… slovenski graničari misle ovaj se iz mile materne odlučio dići uzrak na graničnom prijelazi Rupa… a ja majku ti , iša po zimske gume u Sloveniju. Aj… pustili me. Dođem kod slovenskog vulkanizera, ovaj ljubazan ka da je došla engleska kraljica, usro se čojk da se ne bi diga uzrak kod njega u dvorištu… još sam popust dobio. Vraćam se nazad… Slovenci me na granici sretni puštaju, nek se dignem uzrak u Hrvatskoj… a kad dođem kod naših, stani sa strane… “Otkud vi?”… od kud?… iz Indije majku vam… “Stanite sa strane!”… pa mi pretumbavaju bunker opelijandera… “Što je ovo?”… pa im objašnjavam kako je to tapecirung sa mojih vrata auta… pa gledaju vrata… a ja razmišljam kako bi bilo lakše dići se uzrak neg objašnjavati kolko mi djelova za avto fali… a oni sretni što mi fali dijelova i što se neću dići uzrak.

Današnji muškarac nosi bradu… a mamu mu , od vrata do stopala sve dlake obrijao. Nema to dlaka ispod pazuha… na prsima… nogama… spalilo ka na mrtvom prascu.

Žena kad sa takvim legne u krevet, ka da je legla sa lignjom… ovaj gladak ka olimpijska bob staza… ka kada u kupaoni. Je*o ti muško na koje žena stane i posklizne se. Obrija se on, namaza zagrebačkim melemom… prdne, klizi po kupaoni ukrug ka golf u rotoru. Kad se posklizne u kupaoni, nađu ga 4 općine dalje. Danas je muškarac koji nosi kariranu košulju čoban… al ako nosi pijer karden, on je onaj pravi “muškarac”, skine košulju… ko kokoš skuvana u juvi.

Danas je najteže biti žensko… trebaš ti među hrpom “muškaraca” naći muškarca”, napisao je.

POPULARNO:  BEBA NIJE HTELA DA PODELI KOLAČIĆ SA ŠTENCIMA: NJIHOVA REAKCIJA JE URNEBESNA! (VIDEO)