U Srbiji će do 2057. godine živjeti više zvezda granda nego civila

raživanje provedeno na jednom poznatom američkom fakultetu je urodilo plodom i donijelo rezultate koji pokazuju da će do kraja 2057. godine u Srbiji živjeti više zvezda granda nego civila.

Prof.dr. Džimi Džons rekao je da će Srbija postati jedina zemlja na svijetu koja će imati više selebritija nego civila.

„Nevjerojatno! Prosto nevjerojatno! Antropološki gledano, ovo je zaista unikatan slučaj i mi smo generacija koja će uživo pratiti razvoj ove situacije. Jedino što moramo osigurati je da Saša Popović poživi dovoljno dugo da ostvari ono što je naumio, a to je da od Srbije napravi jednu veliku zemlju punu selebritija. Ko zna, možda jednog dana paparaci budu pratili civile i obavještavali selebritije o njihovom dosadnom životu, dosadnim navikama, računima za struju, vodu, smeće“, rekao je Džons.

„Možda se okrene ploča i zvezde granda budu moljakale civile za autogram“, dodao je profesor sa smiješkom na licu.

Za komentar o ovom događaju izašli smo na ulice Beograda i pitali ljude da li bi više voljeli da su selebriti ili civili. Odgovori su bili, u najmanju ruku, zanimljivi.

“Pa definitivno bih volio da sam selebriti. Dosadio mi je ovaj život civila i mislim da se sreća nalazi isključivo u parama“, rekao je jedan od prolaznika.

Drugi prolaznik je ipak imao malo drukčije razmišljanje.

“Pa ja bih da ostanem civil ako nije problem jer me strah da, ako postanem selebriti, ću u jednom trenutku svog života ću i ja morati oženiti Natašu Bekvalac.“

Izvor : satro.info