Žikina supruga otkrila od čega je preminuo njihov trogodišnji sin: “Našla sam ga sa glavom u justuku, reanimirali su ga pola sata”

Tragedija u porodici srbijanskog glumca Srđana Žike Todorovića koja se dogodila sinoć kada mu je preminuo sin, potresla je javnost.

Supruga Srđana Žike Todorovića, Ana za “Pink” otkrila je detalje smrti svog sina Dejana i opisala šta je prethodilo kobnoj tragediji koja se dogodila juče…

“Dejana sam pronašla ja, nije disao, juče popodne se to desilo. Butine su mu bile ljubičaste što je znak da nije disao, brzo nakon što je zaspao. Sin je prethodno bio prehlađen, a ništa nije slutio na ovu tragediju”, rekla je Ana.

Hitna pomoć je brzo došla na mesto događaja, ali reanimacija nije uspjela. Nakon smrti malog Dejana, obavljena je obdukcija koja je otkrila šta je uzrok smrti dečaka.

“Rezultati obdukcije potvrdili su da je smrt uslijedila nakon prestanka rada srca. Rekli su da je riječ o iznenandnoj smrti”, kroz suze je potvrdila supruga glumca Ana Todorović.

Porodica Todorović – Pink.rs

“Mi smo agnostici, Dejan će biti kremiran u subotu u 16 sati”, dodala je ona.

“Dječak je bio prehlađen nekoliko dana prije tragedije, ali ništa nije ukazivalo na smrtni ishod”, u suzama je izjavila Ana i dodala:

“Bili smo kod doktorice koja je rekla da Dejan pije antibiotike još dva dana, u ponedeljak je krenuo u vrtić. Bilo mu je bolje, ali je imao šlajm i pošto ga vikendom puštamo da spava malo duže, odlučila sam da ga pustim i juče malo duže da spava. Kroz 20-ak minuta kada sam otišla da ga probudim, glava mu je bila zagnjurena u posteljinu. On nije beba, bebe ne mogu da reaguju ako tako zaspu, on ima tri i po godine. Ja bih čula neki zvuk, jer ja čujem svaki njegov udisaj i izdisaj. Htio je da zaspi pored mene juče, ali bila sam u dnevnoj sobi i htjela sam da zapalim cigretu, i da ne bi udisao dim prebacila sam ga u njegovu sobu gdje inače spava. Kada sam primjetila da ne diše, zvala sam hitnu pomoć, reanimirali smo ga, djelovalo mi je kao čitava vječnost dok nisu došli. To je bilo juče, predveče”, rekla je Ana:

“Reanimacija je trajala pola sata, bila su dva gospodina i jedna gospođa, doktorica i ona nije mogla da se suzdrži od plača. Ja razumijem tu doktoricu, gledala sam tu užasnu scenu, ne znamo šta se desilo”, priča Ana.

“Sada sam slučajno sama, nisam imala trenutak samoće. Rekla sam svima, moji će sada doći iz Crne Gore, treba mi samo trenutak samoće”, rekla je Ana Todorović.