PRVI U SVIJETU PATENTIRANI PRIRODNI LIJEK RUSKOG TRAVARA OD KORE NARA: U POTPUNOSTI IZLIJEČITE DIJAREJU I SALMONELOZU ZA 5 SATI. ČIR NA ŽELUCU, DISBAKTERIOZU CRIJEVA I KOLITIS ZA 7 DANA! (RECEPT)

Lek kojim je isceljivao još sam Hipokrat:

1. Dizenterija, dijareja (i ostali stomačni virusi), upala slepog creva nestaju za 5 sati.

2. Salmoneloza – za 5 sati.

3. Čir na želucu – za 7 dana.

4. Disbakterioza creva – za 7 dana.

Ne bacajte koru od nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci. Neverovatno sredstvo koje će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i oslobodiće vas crevnih poremećaja. Prava hitna pomoć bez lekova!

U decembru 1999. g. u ruskom listu „Ruski vesnik“ (v 50-51 (444-445) objavljen je članak „Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama“ ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za izlečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva (bez hirurške operacije!), salmoneloze – odvarom od suvih kora nara za 5 sati.

Patentiranju leka (1996. g) prethodila je obavezna provera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije „in vitro“. Sledi članak iz gorepomenutih novina preveden sa ruskog jezika.

Čudodejstvujući recept ruskog iscelitelja G.I. Glubokog.:

„Sa moje strane je predložen prvi univerzalni biljni preparat na svetu, koji efikasno inhibira svi patogene bakterije u celom gastrointestinalnom traktu čoveka, nezavisno od sojeva i mutacije, uključujući i one koje mogu nastati kroz stotine i hiljade godina. Na molbu čitalaca dajem recept pripreme odvara suvih kora nara i njegovu primenu.

Priprema odvara od suvih kora nara:

Kako u potpunosti izlečiti dijareju i salmonelozu za 5 sati

Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnicom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Posle toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, lečenje je počelo. A šolja sa odvarom treba da stoji pored bolesnika.

Priprema odvara od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista. Primena – za svaku bolest je drugačija.

Za izlečenje za 5 sati od: dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva) odvar konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje(čaše) odvara. Nemojte ga cediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno. Možete slobodno izaći iz kuće, jer proliva (ili zatvora) više neće biti.

POPULARNO:  SAMO NEKOLIKO KAPI OVE MJEŠAVINE PRETVORIT ĆE VAŠU SIJEDU KOSU U CRNU – OD KORIJENA! (RECEPT)

Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popiti preostalu polovinu šolje odvara. Proces lečenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka lečenja.

Za izlečenje za 7 dana od: čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioza creva, konzumirati odvar suvih kora nara na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, odvar početi piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) odvara u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi piti ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba piti odvar svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – piti, 2,4,6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izlečenje. Ako želite nastaviti sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete učiniti posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana lečenja.

Zapamtite:

U procesu lečenja – odvar se ne cedi. Za vreme lečenja – ne smete konzumirati alkohol. Odnos kore nara i ključale vode je 1:20. Ovo je važno!

Suština lečenja sastoji se u tome, da se u celom gastrointestinalnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju), i njihovu lokaciju uspešno nastanjuju zdrave, i čoveku neophodne.

O jedinstvenim svojstvima suvih kora nara znao je još Hipokrat pre 2500 godina. Uspešno je primenjivao odvar za lečenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Pored toga, ovim odvarom je lečio ubojne i ubodne rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj odvar. Stalno se održavala vlažnom do isceljenja rane“

Veoma je važno pridržavati se razmere sastojaka: Odnos kore nara i ključale vode je 1:20, da ne izazovete kontraindikacije u vidu vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Izvor: uspesnazena.com