KOSU OD SVOJE KĆERKE JE NAMOTAO OKO SLAMČICA: SUTRADAN JE OSTAO ODUŠEVLJEN REZULTATOM – OVO SIGURNO VRIJEDI PROBATI (VIDEO)

Većinom su mame te osobe koje se brinu za frizure od kćerke. Tako je to u većini slučajeva, ali ne i u ovom, kao što ćete u nastavku vidjeti. U ovom specifičnom slučaju, ovaj tata je pravi stručnjak kada je to u pitanju.

Jedan tada je eskpert kada je pitanje sređivanje njegove male princeze što stalno on i pokazuje, a on voli da se brine za izgled njegove kćerke. Vidi se da je ova djevojčica zapravo prava tatina princeza kada se o njoj ovako brine.

Vidi se kako ovaj tata zna svoje zanje i da on uz pomoć korištenja nekih pametnih trikova koje je i sam naučio poslije nekoliko puta, uspjeva da svojoj maloj princezi uvijek napravi neku fenomenalnu frizuru.

Do sada su njih dvoje probali razne frizure, a mala djevojčica se nikada nije požalila kada ju njen tata ovako sredi. Njima je to zanimljivo, a majka nema isto tako problema da se opusti dok njen suprug sređuje njihovu princezu.

Tako je tata napravio kanal na jutujubu gdje on snima video zapise sa svojom kćerkom, a svaki od njih je poseban na svoj način. Zaista vole da zajedno provode vrijeme i da oboje uživaju u ovoj neobičnoj aktivnosti za tate.

 

Preko tih video zapisa, ovaj tata dijeli savjeta sa drugim ljudima gdje se koristi nekim trikovima kako bi napravio savršen izgled od njegove male princeze. Sada je odlučio da pokaže jedan trik gdje koristi slamke.

Ta trik je krenuo izvoditi tako što je uzeo kosu od kćerke i namotao ju na slamke, a zatim je svaki pramen pojedinačno namotavao i tako redom radio, a tek kada je završio, on je ostao ponosan na svoj rad, a mala djevojčica ja izgledala divno.

Pogledajte kako je on sve napravio i kako je na kraju izgledalo: