DJECA SU SE SRAMILA IZGLEDA VLASTITE MAJKE: ODLUČILA SE ZA TRANSFORMACIJU KOJA JU JE PRETVORILA U BAKU ZA KOJOM SE SVI OKREĆU (VIDEO)

Svi vole izgledati lijepo i dotjerano pogotovo ako su se zaputili negdje gdje situacija zahtijeva estetski ljepši izgled.

Oni koji imaju puno obaveza ili mnogo rade takve stvari rade nabrzinu, tek toliko da su nešto uradili po tom pitanju.

Sređivanje i uljepšavanje zahtijeva određeno vrijeme a oni koji rade uglavnom nemaju vremena za takve stvari ili su jednostavno premoreni od posla.

S druge strane, oni koji takve osobe posmatraju sa strane, uglavnom su mišljenja da se radi o neurednim i nemarnim osobama.

Naravno, čovjek je sklon predrasudama na osnovu fizičkog izgleda jer svi mi dojmove i kontakte ostvarujemo putem pogleda odnosno vizuelnog efekta.

Rijetko ko će kada vidi osobu koja je nemarna prema svome izgledu reći da je ta osoba posvećena svome poslu te da nema vremena da se sredi.

Svi će uglavnom rećći da se radi o neurednoj osobi.

Sličan slučaj je imala Belete koja je zbog posla zapustila svoj fizički izgled.

Belita Edvards je ratni veteran, jedna od rijetkih žena koje su bile oficiri u Vijetnamskom ratu.

Naime, kako je godinama radila u vojsci ona nije posvećivala mnogo pažnje svome izgledu.

Kako bi je iznenadili, njena djeca su odlučila da je odveedu na jedno ful sređivanje.

Naime, oni su smatrali da je potrebno da njihova majka u svoj život unese neke promjene pa su odlučili da je odvedu kod frizera, šminkera i stiliste.

Nakon intervencije stručnjaka, Beleta se iz jedne jako ružnjikave žene transformirala u izuzetno privlačnu, atraktivnu i samouvjerenu ženu. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku.

https://youtu.be/hjSAzZTf1bo