IZLIJEČILA SAM RAK DOJKE PRIRODNIM PUTEM: DOKTORI SU ME OTPISALI, A ONDA SAM UGLEDALA OVAJ RECEPT!

Kada je Janette Murray-Wakelin u 52. godini saznala da ima agresivnu vrtu raka dojke i da će živjeti još samo 6 mjeseci, riješila je da se sama pokuša izliječiti.IZLIJEČILA SAM RAK DOJKE

Odlučila je da istražuje o tome sa ljekarom prirodne medicine sa kojim je osmislila sveobuhvatan pristup liječenja prirodnim putem, uključujući njeno tijelo, ali i duh.

Ona je rekla: “Znala sam da je imalo smisla da učinim sve što mogu kako bih snabdjela tijelo sredstvima koja su mu bila potrebna na putu ka optimalnom zdravlju. Naše dugogodišnje istraživanje nam je dalo ne samo znanje da uradimo upravo to, već i povjerenje i sigurnost da je to pravi izbor.”

Odlučila je da pojača svoju fizičku aktivnost tako što je počela raditi vježbe istezanja i trčanja.

Svoje vrijeme koje je provodila u vježbanju iskoristila je da se približi prirodi, bilo da je bosonoga trčala po plaži ili planinskim putem.

Ona je takođe odlučila da poveća unos hranljivih sastojaka. Otkrila je da je post na sokovima sjajan način da snabdije svoje tijelo sa više hranljivih sastojaka, jer ona jednostavno nije mogla da pojede količinu hrane koja je bila potrebna tijelu da bi se snabdjelo sa dovoljno nutrijenta. Ona se prisjeća da je pila toliko soka od šargarepe da joj to sada izgleda kao prikolica šargarepe nedjeljno, a onda je počela da pije i sok od ječmene trave nakon saznanja o njenom visokom sadržaju vitamina, minerala, aminokiselina i hlorola.

“Znala sam iz istraživanja koje smo uradili, da je to bio ključni faktor u zaustavljanju mutacije ćelija raka”, rekla je ona. “Rak ne može da opstane u okruženju koje je bogato kiseonikom, samim tim što više kiseonika mogli unijeti u tijelo kroz vježbe, duboko disanje i ispijanje soka, to bolje!”

Još neke od namirnica koje je počela da jede više su brokoli, cvekla i prokelj.

Prelazak na sirovu hranu je transformisao njeno zdravlje.

Janette se dugo hranila veganski, ali je odlučila da odustane od kuhane hrane i pređe na skroz sirovu ishranu, koja joj je dala, kako ona kaže, nevjerovatnu jasnoću i bistrinu uma skoro odmah, a takođe joj je pomogla i da smrša. Ona je rekla da, iako joj je ishrana bila relativno dobra, a promena u režimu ishrane nije bila drastična, poboljšanje u njenom zdravlju je bilo ogromno.

“Ne samo da sam odmah doživela jasnoću uma, povećanje energije, ubrzano liječenje povreda i osjećaj blagostanja, već sam se izliječila od raka!”

Šest mjeseci koje su joj doktori rekli da će živeti su istekli, a ona je izgledala bolje nego ikada i znaci
kancera su napustili njeno tijelo.

Dvanaest godina nakon njene strašne dijagnoze, Džanet i njen suprug odlučili da istrče 365 maratona za 365 uzastopnih dana, uprkos tome što su u svojim 60-im godinama, dokazuje da je ona potpuno zdrava i da napreduje. Ona kaže da je ovo uspjela zahvaljujući vježbanju i ishrani.

Uticaj pšenične trava na zdravlje ljudi oboljelih od kancera Džanet nije jedina osoba koja je demonstrirala nevjerovatnu moć lečenja prirodnim putem. Kada je 74-godišnji Irac, Deni Mekdonald, odlučio da izbjegne savete svojih lekara da se podvrgne hemoterapiji zbog raka želuca u korist uzgajanja i ispijanja pšenične trave, oni su mu rekli da će biti mrtav u roku od nekoliko nedjelja.

Umesto toga, ispostavilo se da njegov izbor bio pravi i da mu je spasio život. On je praktično izliječio svoj rak uz pomoć pšenične trave i posta na sokovima, to mu je čak omogućilo da prestane da koristi lijekove koji su mu bili propisani. NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…