Skip to content

IMALA JE 199 KILOGRAMA I DEČKO NIJE MOGAO NI DA JE ZAGRLI! SADA IZGLEDA NEVEROVATNO!

  Podijelite sa prijateljima

  Šarlin Kraford (28) je u najkritičnijoj fazi imala 199 kilograma, što je značilo da dečko bukvalno nije mogao da obuhvati njeno telo kada bi je zagrlio!

  Ona je zato sebi dala 12 meseci za transformaciju, kako bi, između ostalog i njen dečko Luk (31) konačno mogao da je zagrli. Inače, Šarlin se celog života bori sa viškom kilograma, a Luka je upoznala 2008. godine putem interneta.

  Tada je već bila gojazna. Kako je njihov odnos napredovao, tako su napredovale i brojke na njenoj vagi. Seksa je bilo sve manje jer se Šarlin stidila same sebe.

  Onda je napokon rešila da ode na operaciju smanjivanja želuca. Ona je celog života utehu nalazila u brzoj hrani i slatkišima i samo je na tome živela.

  – Luka je nerviralo što ne možemo da radimo najobičnije stvari, poput šetnje plažom. Jednom prilikom trebalo je da avionom odemo i posetimo njegovu mamu. Morali smo da mi uzmemo dva sedišta.

  Htela sam da umrem od sramote. Ludo smo se voleti, ali zaista je teško graditi ljubavni odnos sa morbidno gojaznom osobom – priseća se Šarlin. Tada je shvatila da njena kilaža ograničava oboje, i rešila je da nešto uradi po tom pitanju.

  POPULARNO:  NOVI ANTIVIRUSNI LEKOVI DELUJU NA SIMPTOME KOVIDA ZA NEKOLIKO SATI

  Nakon operacije, prebcila se isključivo na zdravu hranu. Gubila je i do šest kilograma nedeljno. Onda je u sve uključila i vežbanje.

  Rezultat svega je da je za 12 meseci uspela da skine zapanjujućih 93 kilograma! I dalje ima materijala za skidanje, ali definitivno je na odličnom putu, i kako kaže, ne planira da odustane!

  Izvor: zena.blic.rs