hit tracker
SAVJETI

LEKARI TVRDE DA ALUMINIJUMSKA FOLIJA LEČI BOL U LEĐIMA I VRATU: EVO KAKO!

Podijelite sa prijateljima

Osim bolova, aluminijumska folija leči i postoperativne ožiljke i opekotine.

Prema tvrdnjama mnogih alternativnih lekara, ali i rezultatima pojedinih medicinskih istraživanja, aluminijumska folija može biti odlična zamena za štetne i skupe lekove.

Ruski i kineski iscelitelji već godinama koriste njena svojstva uz čiju pomoć na jednostavan i prirodan način uklanjaju razne zdravstvene tegobe.

Čak se i psihoterapeut Vilhelm Reič, učenik poznatog i cenjenog austrijskog neurologa i utemeljitelja psihoanalize Sigmunda Frojda, u nekoliko svojih stručnih dela osvrnuo na praksu i način ove vrste lečenja.

Prema dugogodišnjem iskustvu alternativnih lekara, aluminijumska folija vrlo efikasno i brzo može eliminisati:

  • bolove u kičmi, vratu, rukama, kolenima, stopalu, zglobovima
  • bolove u mišićima
  • posledice upalnih procesa
  • postoperativne ožiljke
  • opekotine

Ruski naučnik Skvorcov sledećim rečima opisuje njenu čudesnu moć:

“Kod isceljenja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, kao što su proizvodi od aluminijumske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične ćelije, koje se neprestano prožimaju s matičnim poljem Zemlje. Iz različitih razloga, ovo polje se deformiše, usled čega se narušava i energetska ishrana matičnih ćelija.

Površina folije odražava matično polje Zemlje i kao ogromna lupa, pojačava ga nekoliko puta, što omogućava da se povrati poremećena interakcija između stanica i matičnog polja.”

POPULARNO:  SVE DOMAĆICE KORISTE OVAJ TRIK: EFIKASNO UKLANJA BUĐ I NEPRIJATAN MIRIS IZ VEŠ MAŠINE

Oblozi protiv bolova u mišićima i zglobovima

Prema uputstvima kineskih, ali i mnogih drugih alternativnih lekara, aluminijumska folija se u svrhu lečenja upotrebljava spoljnom terapijom.

Ovim tretmanom moguće je ublažiti mnoge tegobe, poput bolova u vratu, leđima, rukama, nogama i zglobovima. Delotvorna je i kod išijasa, reumatoidnog artritisa, gihta, bolova u peti (petnog trna). Dokazano ublažava i bolove na postoperativnim ožiljcima.

Primena: Položite aluminijumsku foliju na bolno mesto i učvrstite zavojem ili flasterom. Ostavite da deluje celi dan ili tokom noći.

U slučaju da se radi o bolovima ruke, lakta, kolena, noge ili prstiju, foliju možete sasvim omotati oko ekstremiteta i takođe učvrstiti zavojem, flasterom ili običnom lepljivom trakom.

Terapiju sprovedite u razdoblju od 10-12 dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 1-2 nedelje. Ako se tegobe nastave, terapiju možete ponoviti.

Tretman protiv gripe i prehlade

Aluminijumska folija može biti odličan saveznik u borbi protiv infekcija. Tretmanom aluminijumskom folijom kojim možete u samo nekoliko dana, bez nepotrebnog korištenja štetnih lekova, nadjačati čak i jaku prehladu.

NASTAVAK NA STRANI 2…