Skip to content

LEKARI TVRDE DA ALUMINIJUMSKA FOLIJA LEČI BOL U LEĐIMA I VRATU: EVO KAKO!

  Podijelite sa prijateljima

  Osim bolova, aluminijumska folija leči i postoperativne ožiljke i opekotine.

  Prema tvrdnjama mnogih alternativnih lekara, ali i rezultatima pojedinih medicinskih istraživanja, aluminijumska folija može biti odlična zamena za štetne i skupe lekove.

  Ruski i kineski iscelitelji već godinama koriste njena svojstva uz čiju pomoć na jednostavan i prirodan način uklanjaju razne zdravstvene tegobe.

  Čak se i psihoterapeut Vilhelm Reič, učenik poznatog i cenjenog austrijskog neurologa i utemeljitelja psihoanalize Sigmunda Frojda, u nekoliko svojih stručnih dela osvrnuo na praksu i način ove vrste lečenja.

  Prema dugogodišnjem iskustvu alternativnih lekara, aluminijumska folija vrlo efikasno i brzo može eliminisati:

  • bolove u kičmi, vratu, rukama, kolenima, stopalu, zglobovima
  • bolove u mišićima
  • posledice upalnih procesa
  • postoperativne ožiljke
  • opekotine

  Ruski naučnik Skvorcov sledećim rečima opisuje njenu čudesnu moć:

  “Kod isceljenja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, kao što su proizvodi od aluminijumske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične ćelije, koje se neprestano prožimaju s matičnim poljem Zemlje. Iz različitih razloga, ovo polje se deformiše, usled čega se narušava i energetska ishrana matičnih ćelija.

  Površina folije odražava matično polje Zemlje i kao ogromna lupa, pojačava ga nekoliko puta, što omogućava da se povrati poremećena interakcija između stanica i matičnog polja.”

  POPULARNO:  NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: OVA DEVOJKA JE SMRŠALA 55 KILOGRAMA, A PROMENILA JE SAMO JEDNU NAVIKU

  Oblozi protiv bolova u mišićima i zglobovima

  Prema uputstvima kineskih, ali i mnogih drugih alternativnih lekara, aluminijumska folija se u svrhu lečenja upotrebljava spoljnom terapijom.

  Ovim tretmanom moguće je ublažiti mnoge tegobe, poput bolova u vratu, leđima, rukama, nogama i zglobovima. Delotvorna je i kod išijasa, reumatoidnog artritisa, gihta, bolova u peti (petnog trna). Dokazano ublažava i bolove na postoperativnim ožiljcima.

  Primena: Položite aluminijumsku foliju na bolno mesto i učvrstite zavojem ili flasterom. Ostavite da deluje celi dan ili tokom noći.

  U slučaju da se radi o bolovima ruke, lakta, kolena, noge ili prstiju, foliju možete sasvim omotati oko ekstremiteta i takođe učvrstiti zavojem, flasterom ili običnom lepljivom trakom.

  Terapiju sprovedite u razdoblju od 10-12 dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 1-2 nedelje. Ako se tegobe nastave, terapiju možete ponoviti.

  Tretman protiv gripe i prehlade

  Aluminijumska folija može biti odličan saveznik u borbi protiv infekcija. Tretmanom aluminijumskom folijom kojim možete u samo nekoliko dana, bez nepotrebnog korištenja štetnih lekova, nadjačati čak i jaku prehladu.

  NASTAVAK NA STRANI 2…

  Pages: 1 2