Skip to content

TIBETANSKI RECEPT SA BELIM LUKOM PROTIV BOLESTI: JAK LEK KOJI LEČI PLUĆA I SINUSE, A SJAJAN JE ZA REUMU I SNIŽAVA PRITISAK

  Podijelite sa prijateljima

  Zbog alicina koji sadrži, beli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je i u suzbijanju virusa, gljivica i parazita.

  Veruje se da ova tečnost leči aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam.

  Davne 1972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je neverovatan recept, star čak 5.000 godina! Leči mnoge bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!

  Glavni sastojak recepta za prirodni lek protiv mnogih bolesti jeste beli luk. Nemojte da vas to odmah udalji, jer ga pri konzumiranju nećete ni osetiti, a podarićete organizmu pravi preporod! Zbog alicina koji sadrži, beli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je i u suzbijanju virusa, gljivica i parazita.

  Veruje se da ova tečnost leči aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam.

  Da biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350 grama belog luka i 200 ml 95-procentnog alkohola. Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili benzalkonijum-hlorid.

  POPULARNO:  ISPOVEST DOKTORKE ZARAŽENE KORONOM! PRVI SIMPTOM MI JE BIO GUBITAK UKUSA, A POSLE OPORAVKA NASTAJE HAOS

  Priprema: 

  Odvojite čenove belog luka, očistite i izgnječite. Pomešajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru dva dana.

  Primena:

  Ova lekovita mešavina sme da se pije najviše 12 dana i to sipajući odrećeni broj kapi u čašu vode pre doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap pre doručka, dve pre ručka i tri pre večere.

  Izvor: Espreso / Stil