Skip to content

TOKOM SEDAM DANA REGULIŠE PRITISAK, SMANJUJE HOLESTEROL: LEK KOJI S RAZLOGOM ZOVU ČUDO! (RECEPT)

  Podijelite sa prijateljima

  Ako se borite sa visokim krvnim pritiskom i holesterolom, morate da isprobate ovaj lek. Sastojci su lako dostupni a ukus i nije toliko loš…

  Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Sve što trebate da učinite jest da koristite ovaj lek tokom sedam dana dana i rezultati će vas zaprepastiti.

  Nedavna studija objavljena u časopisu “Cancer Causes and Control” ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopšte nema slučajeva raka i da su oni najzdraviji ljudi u Americi.

  Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primjenjujući organske metode uzgoja čime dobivaju zdravo voće i povrće, mlečne proizvode i meso.

  Prenosimo vam recept koji koriste Amiši i koji može izlečiti razne bolesti, ali i pojačati imuni sistem.

  POPULARNO:  NAJMOĆNIJI PRIRODNI INSEKTICID: SVAKA BAŠTA MORA DA IMA I OVAJ CVET, TERA BOLESTI BILJAKA, A PRIVLAČI OPRAŠIVAČE

  Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol.

  Najbolja stvar kod ovog leka jeste to što je vrlo jednostavan i lagan za pravljenje, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne, piše naturalandheathyworld.com

  SASTOJCI: 

  Komad narendanog đumbira; jedan čen belog luka (narendan); kašika jabukovog sirćeta; kašika meda; kašika soka od limuna.

  Stavite sve sastojke u blender i miksajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim procedite smesu i držite je u frižideru tokom sedam dana koliko ćete je ispijati.

  Kako ga koristiti: 

  Preporučuje se konzumiranje kašike ove smese pre doručka ujutro i kašika pre večere. Ne preporučuje se konzumacija više od tri puta na dan.

  Bićete zaprepašteni rezultatima. Krvni pritisak i holesterol će se smanjiti, a bićete sveži i puni energije.

  Izvor: stil