Skip to content

DO SLEDEĆE GODINE IMAĆEMO LEK PROTIV RAKA! IZRAELSKI NAUČNICI SU GOTOVO SIGURNI U TO!

  Podijelite sa prijateljima

  Oni su, kako tvrde, razvili specifičan toksin koji ubija ćelije raka.

  Do iduće godine imat ćemo lek protiv raka – ovu optimističnu rečenicu izgovorio je tim naučnika izraelske kompanije AEBI pod vodstvom dr. Dana Aridora.

  Oni su, kako tvrde, razvili specifičan toksin koji ubija stanice raka.

  Mediji ga nazivaju i “antibiotikom protiv raka” jer je navodno učinkovit od prvoga dana i ima nikakve ili minimalne nuspojave.

  – Terapija bi trajala svega nekoliko nedelja, kaže Aridor. Lek je kombinacija peptida i toksina čija je zadaća ciljano ubijati ćelije raka. Naziv mu je MuTaTo.

  Jerusalem Post objašnjava da se lek temelji na bakteriofagima. Naučnici uvode protein s kodiranom DNK u bakteriofag, virus koji potom zarazi bakteriju. To omogućava na zloćudne ćelije.

  Direktor kompanije AEBI Ilan Morad kaže da će lek višestruko i ciljano napadati ćelije raka. Lek se ponaša kao “hobotnica” koja može doći na mesta na koji drug lekovi ne mogu:

  POPULARNO:  DANIELA JE IMALA 50 KG, KAD JE ODLUČILA DA PREĐE NA VEGANSKU ISHRANU: A ONDA SE UGOJILA 20 KG I TU POČINJE NJENA AGONIJA

  – Peptidni delovi MuTaToa su vrlo mali. Ova vrsta lečenja mogla bi značajno smanjiti pojavu mučnine koju izaziva većina postojeće terapije za lečenje raka, kaže Morad.

  Izvor: alo.rs

  Tags: