Skip to content

MED, VODA I CIMET: KOMBINACIJA KOJA LEČI SRCE, IZBACUJE HOLESTEROL I SMANJUJE TEŽINU!

  Podijelite sa prijateljima

  Ne tragajte više, ovo je najmoćnija kombinacija za zdravlje celog tela

  Medenu vodu čini supena kašika meda rastopljena u čaši vode. Ovaj jednostavan napitak koji sadrži 30 % meda, ima indentičnu strukturu kao krvna plazma. 

  Voda u medu poboljšava lekovita svojstva. Medena voda se veoma brzo i potpuno apsorbuje.

  Dobrobiti medene vode:

  Probava se normalizuje – poboljšava se rad svih delova digestivnog trakta. 

  Povećava se imunitet: Hronično curenje iz nosa, bronhitis, virusi  – nestaju usled korišćenja medene vode. 

  Sve vrste parazita u digestivnom traktu jednostavno beže od žute boje. Ako se ozrače žutim zrakom, oni prestaju da se množe.

  Digestije se probavljaju u crevima, fekalne mase se rastvaraju. Dolazi do intestinalnog čišćenja. Lokalizacija fekalnog kamena je u području struka. Stoga, prvi put kada uzimate medenu vodu dolazi do povećanja struka, ali ovo ne bi trebalo da vas plaši. Objašnjenje je  jednostavno:Fekalni kamen je otečen, postaje mekan i počinje da napušta telo.

  Celo telo se čisti na ćelijskom nivou. 

  Antibakterijsko, antivirusno i antifungalno dejstvo se povećava.

  Rad kolona se normalizuje. Ovo je dobro sredstvo za obnavljanje crevne mikroflore i eliminisanje disbioze.

  Med je higposkopan, skuplja vodu, pa se bubrezi i bešika noću odmaraju.

  Medenu vodu u terapeutske svrhe treba piti ujutru, na prazan stomak i to u jednom gutljaju.Sfinkter želuca se odmah otvara i tečnost ulazi u crevo, nakon čega se apsorbuje u krv.

  Medenom vodom možete da umijete lice. To će kožu učiniti mekanom, baršunastom i nežnom. Ovo je prirodna i najstarija kozmetika.

  Med i cimet

  Mešavina meda i cimeta leči većinu bolesti. Drevna medicina je koristila med vekovima. Savremeni naučnici prepoznaju med kao veoma efikasno sredstvo za lečenje svih vrsta bolesti i bez komplikacija. Moderna medicina kaže da se med, iako je sladak, može uzimati u određenoj dozi i u slučaju šećerne bolesti.

  Gubitak težine: 

  Svako jutro, pola sata pre doručka, na prazan želudac i noću pre spavanja, popijte mešavinu meda i cimeta, a predhodno ga pripremite sa vrelom vodom.

  Ako redovno uzimate ovu smesu, to će smanjiti težinu i najdebljem čoveku. Redovan unos ove smese ne dopušta nagomilavanje masti.

  Med, cimet i voda: Smesu pripremite uveče pre spavanja.

  Pola kašičice cimeta u 1 kašičica meda izmešajte u čaši. Dodati 200 ml prokuvane i ohlađene vode. Ostavite da odstoji pola sata.

  Nakon toga popijte pola čaše, a pola ostavite u frižider i popijte ujutru. 

  Ovom receptu ne smete da dodajete ni limun ni sirće. 

  Ova kombinacija proizvodi efekat čišćenja digestivnog trakta i uništava parazite i druge gljivice i bakterije koje usporavaju varenje. Kada se sve ovo izbriše, gubitak težine će verovatno prestati.  

  Srčane bolesti: 

  Svakog jutra doručkujte med i cimet namazan na hleb. Ovo smanjuje nivo holesterola u arterijama i spašava čoveka od srčanog udara. Redovno uzimanje cimeta i meda poboljšava disanje i jača srčani mišić. U nekim staračkim domovima  u Americi i Kanadi, redovana unos meda i cimeta kod pacijenata je znatno poboljšalo njihovo zdravstveno stanje.

  POPULARNO:  CEO ŽIVOT SE BORILA SA DEBLJINOM: KADA JE PROMENILA OVU NAVIKU, USPELA JE DA SKINE ČAK 17 KILOGRAMA!

  Slabost: Šećer u medu je veoma koristan za održavanje snage. Kod starijih osoba, uzimanje meda i cimeta u jednakim porcijama dovode do povećanja koncentracije i pokretljivosti osobe. 

  Doktor Milton, koji je sproveo niz studiuja kaže da svako jutro popije čašu vode sa medom i cimetom na prazan stomak, a drugu čašu vode, meda i cimeta pije oko 15h kada vitalne funkcije tela počinju da opadaju.

  Artritis: 

  U 1 šolji tople vode razumutite 2 kašike meda i 1 kašiku cimeta. Pijte ovu smesu ujutru i uveče. Redovan unos leči čak i hronični artritis. U nedavnim studijama koje je vodio Univerzitet u Kopenhagenu, utvrđeno je da su pacijenti koji su uzimali ovu smesu nedelju dana pre doručka znatno smanjili bol, a nakon mesec dana od uzimanja ove smese su već mogli da hodaju bez bola.

  Holesterol:

  2 kašike meda i 3 kašičice cimeta pomešajte sa 2 šolje tople vode. Ova kombinacija u roku od dva sata smanjuje nivo holesterola u krvi za 10 %. 

  Imunitet:

  Dnevni unos meda i cimeta jača zaštitne funkcije organizma i štiti od bakterija i virusa. Naučnici su otkrili da med sadrži mnogo različitih vitamina i gvožđa. Stalni unos meda povećava sposobnost belih krvnih zrnaca da se bore protiv bakterija i virusnih bolesti.

  Upala bešike:

  Dve kašike cimeta i jedna kašika meda se izmeša sa čašom mlake vode. Ova kombinacija ubija bakterije u bešici.

  Gubitak kose: Napravite masku za kosu od 1 kašike maslinovog ulja, 1 kašike meda, 1 kašike cimeta. Pre nego što ćete da perete kosu nanesite ovu smesu na koren i ostavite da dostoji 15 minuta. Zatim isperite kosu mlakom vodom.

  Ova pasta odlično pomaže i u sprečavanju infekcije kože, a smiruje i akne. Tri kašike meda i 1 kašiku cimeta izmešajte pa nanesite na  akne. Ostavite da odstoji pa lagano istrljajte lice i operite mlakom vodom. Nakon 2 nedelje akne će nestati.

  Ova moćna kombinacija je u stanju da smiri uznemiren stomak, da spreči nadutost i gasove.

  Moćna kombinacija vode, meda i cimeta produžava život, sprečava prehladu i grip i doprinosi opštem zdravlju organizma.

  Samo vodite računa da je med koji koristite sasvim prirodan i neprerađen.

  Stil.kurir.rs