Skip to content

IMAJU 100. GODINA, SLAVE 82. GODIŠNJICU BRAKA I OTKRIVAJU TAJNU VEČNE LJUBAVI: AKO OVO RADITE SVAKOG DANA, SREĆA U BRAKU ĆE DUGO TRAJATI

  Podijelite sa prijateljima

  Ljubav u braku može dugo da traje bez odricanja i velikog truda, potrebno je samo da poštujete jednu tajnu kao ovaj simpatičan bračni par koji slavi 82. godišnjicu braka!

  Ceo svet je obišla vest o simpatičnom paru iz Severne Karoline, a njihov recept za stabilan brak je vrlo jednostavan, piše Lovesensa.

  D.W. Vilijams ima 103. godine, njegova supruga Vili Vilijams napunila je 100. godina, a nedavno su proslavili 82. godišnjicu braka.

  Zajedno su prošli kroz Drugi svetski rat, Vijetnamski rat, preživeli su mnoge teške trenutke, ali su stvorili i predivne uspomene.

  Uprkos raznim životnim iskušenjama par je uspeo da ostane zajedno i tako su u svojoj porodici ustanovili važnost međusobnog poštovanja i ljubavi.

  Kada su ih pitali koja je tajna njihovog srećnog braka dugog 82. godine, Vili je odgovorila da neka specijalna tajna ne postoji, već da svakog dana treba da budete fini jedni prema drugima.

  POPULARNO:  OSVEŽAVAJUĆE MASKE OD KRASTAVCA: IZGLEDAĆETE 5 GODINA MLAĐE

  “Svakog dana razgovarajte, pokazujte ljubav jedno drugome i sve radite zajedno. Važno je da supružnici budu najbolji prijatelji”, istakao je D.W. Vilijams.

  Simpatičan par su pitali kako bi proveli život da žive još 100 godine, oni su se nasmejali i rekli da je za njih najveće zadovoljstvo da budu zajedno kod svoje kuće.

  Iako su danas duge veze i stabilni brakovi često nemoguća misija, ovaj par je dokaz kako ljubav može da traje, samo treba da igramo romantičnu igru iskreno, otvorenog srca.

  Izvor: Lovesensa