SAVJETI

JENNIFER LOPEZ U 5. DECENIJI: “IZBJEGAVAM STVARI KOJE MNOGE ŽENE SVAKODNEVNO KORISTE”

Podijelite sa prijateljima

Dženifer Lopez (Jennifer) je jedna od najljepših žena svih vremena. Ove godine puni 50 godina i mnogi su zapanjeni tom činjenicom jer izgleda kao da je još u 20-tima.

Pjevačica se cijelog života drži ovih pravila. Iako će u julu napuniti 50 godina, pjevačica se može pohvaliti linijom na kojoj bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe žene.

No, osim dobre genetike, to može zahvaliti i navikama kojih se pridržavala tokom cijelog života.

U čemu leži tajna mladolikog izgleda? Pojavljivanjem u mnogim modnim časopisima i snimanjem nove muzike koja još uvek uspeva da dostigne vrh muzičkih lestvica, Dženifer je dokazala da su godine samo broj, pogotovo kada je reč o vođenju aktivnog načina života.

Nedavno je Dženifer otkrila kako je jednostavna njena dnevna rutina i zato izbegava ove tri stvari kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko.

Kofein: Dženifer godinama brine o svom telu, i to se vidi. Teško možemo zamisliti dan bez šoljice kafe.

POPULARNO:  ČUVENI RUSKI NEUROLOG OLEG KORENJ: GODINAMA GLEDAM KAKO OD ZDRAVE I PRAVE DECE PRAVITE AUTISTIČNU

Ali Dženifer se odlučila na život bez kofeina, kako bi njena koža izgledala mlađe.

Alkohol: Popiti čašu vina mnogima nije na odmet, ali Dženifer izbegava i alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, da unosi dovoljne količine vode, a svako jutro i meditira.

Posledice prekomernog konzumiranja alkohola, za žene su pogubnije nego za muškarce i Lopezova je toga svesna.

Nedostatak sna: Svi znamo koliko je važno dobro se naspavati kako bismo mogli da normalno funkcionišemo, bez anksioznosti i stresa i da bismo usporili starenje.

Dženifer je postavila temelje za mnoge mlade žene koje se još uvek bore i trude da pronađu ispravan put u prihvatanju svog tela.

Kada je dovoljna količina kvalitetnog sna u pitanju, pjevačica ne pristaje na kompromise.

Već je dokazano kako kvalitetan san pobololjšava koncentraciju, jača imunitet, podiže raspoloženje, ali i preventivno djeluje protiv debljanja, prenosi Pult