Skip to content

NAJTRAŽENIJA DIJETA U 2019: ZA SEDAM DANA SKIDA 7 KILOGRAMA!

  Podijelite sa prijateljima

  Tokom ljeta su svi u potrazi za brzim dijetama, sa kojima će u kratkom roku izgubiti nekoliko kilograma viška.

  Takva je i GM dijeta, odnosno dijeta General Motors, koju je ta kompanija razvila još tokom osamdesetih godina, kako bi očuvali zdravlje svojih zaposlenih.

  U 2019. godini, ova dijeta postala je jedna od najtraženijih na Guglu, što nije ni čudno jer obećava gubitak 7 kilograma za samo 7 dana!

  Glavno pravilo dijete jeste da se strogo držite uputstava tokom jedne sedmice. Prvi dan dijete jede se samo voće, ali ono bazirano na vodi, tako da su banane strogo zabranjene.

  Princip dijete je jesti hranu kojom ćete izgubiti više kalorija nego što ćete ih uneti. Tokom prva tri dana dijete gubi se najviše kilograma jer su ta tri dana i najstroža, a tokom celog sedmodnevnog režima treba unositi od 1.000 do 1.200 kalorija na dan.

  1. dan
  Voće, a lubenica se najviše preporučuje. Banane su zabranjene. Može se jesti u neograničenim količinama i kada želite, ali ipak ne preterujte.

  POPULARNO:  ČIM DOĐE JESEN, POPRSKAJTE OVU MEŠAVINU PO KUĆI: ZA SAMO DVA SATA REŠIĆETE SE SMRDIBUBA, BUBAŠVABA I MUŠICA!

  2. dan
  Sve povrće je dopušteno, sirovo ili kuvano, a voće je zabranjeno. Dan počnite pečenim krompirom koji će osigurati ugljene hidrate telu tokom dana.

  3. dan
  Kombinujte voće i povrće iz prva dva dana, ali ne jedite banane ili krompire.

  4. dan
  Danas su vam dopuštene banane i mleko, kao i voće i povrće.

  5. dan
  Jedite junetinu, teletinu, piletinu ili ribu, zajedno s pet ili šest celih krompira. Deset do 12 čaša vode se preporučuju ovoga dana.

  6. dan
  Govedina i povrće se jedu tokom ovog dana.

  7. dan
  Za doručak pojedite smeđi pirinač i popijte prirodni voćni sok, a ostatak dana u neograničenim količinama jedite voće i povrće.

  Izvor: vecernji