Skip to content

VEDRANA RUDAN BEZ DLAKE NA JEZIKU: “ZAŠTO MRZIM ŽENE KOJE VIŠE NISU U CVIJETU MLADOSTI”

  Podijelite sa prijateljima

  Još jedan u nizu tekstova Vedrane Rudan koji pogađa tačno u srž.

  Ljeto je i Vedrana Rudan nije otišla na plažu, ali je surfujući netom primjetila pojavu koju je opisala u svom novom tekstu “Kad kokoške prolupaju”. Infopult prenosi tekst objavljen na Vedraninom blogu: “Ne idem na plažu, ali surfam. I čudim se. Sa ekrana mi se smiješe žene 50+ i pokazuju uvele grudi.

  Ja vrijedim, ja sam još u igri, izgledam bolje nego ikad, bezglasno viču sirote žene onima koji ih gledaju. Posebno je uporna pjevačica koja polugola izjavljuje, nikad se toliko muškaraca nije oko mene motalo kao danas. ?! Žena ima sedamdeset godina.

  Zašto se oko nje motaju toliki muškarci? Što oni od nje traže? Svi je žele odvući u krevet. Što će s njom u krevetu? Promijenit će joj pelenu? Dečki su ludi i za onom drugom pjevačicom koja je “hrabro” ovih dana zgrabila u šake svoje šezdesetogodišnje sise, pa ih nudi. Kome?

  Naša poznata teve voditeljica jednom je izjavila, kako se samo pamte izjave teve voditeljica, nikad me nitko neće vidjeti u bikiniju. Ovih je dana u pedeset i nekoj porekla ono što je rekla u trideset i nekoj. Istopila je pedeset kilograma, tko zna po koji put, uskočila u bikini, grudi ubacila u košarice, snimila ih iz ptičje perspektive, fotku provukla kroz filtere i smiješi li se smiješi.

  Postala je brejking njuz. Što žene na pragu starosti sa kvocijentom inteligencije oko sto tjera da se svuku? Zaista misle da su obješene sise, celulitična bedra i kiselinom ispunjeni obrazi ono najbolje što mogu svijetu ponuditi?

  POPULARNO:  KORONA BOMBA NA SVADBI U KRALJEVU: OD 400 SVATOVA, 100 ZARAŽENO! IZJAVAMA ŠOKIRALI

  U trend se, naravno, ubacila i naša predsjednica. Kolinda je pokroviteljica skupa bajkera. Dečki organiziraju. Hoće li se i naša pedeset i nešto godišnja predsjednica svući i gola i vruća i erotična napaljenim bajkerima pokazati sise? Doduše, ova 50+ dama ništa im drugo i ne bi mogla pokazati.

  Zašto mrzim žene koje više nisu u cvijetu mladosti? Imaju pravo, neka se svlače, neka uživaju u životu. Ljubomorna sam jer se oko mene nitko ne mota iako sam tek u sedamdesetoj? Ružna sam i otpisana sam, zato sam puna zlobe? Nisam zlobna, žalosna sam.

  Muškarcima mojih godina koji imaju više dlaka u nosu i ušima nego na glavi, nosačima bojlera, ne pada na pamet izvući iz gaća urac i ponudit ga kameri. Dobro oni znaju da im je miš mali najpoželjniji kad siročić drhturi u skupim hlačama. Cure, cure. Na pragu šezdesete sise su vam najjači adut? Ne kužim. Sve ste žene, a glupe k’o urac.”