ZANIMLJIVO

UPOZNALA GA JE NA INTERNETU, ON JE SVE VRIJEME KRIO TAJNU DA JE MILIONER

Podijelite sa prijateljima

U današnje doba ljubavne veze preko Interneta nisu ništa čudno. Naravno, mnogi su i skeptični prema takvom načinu upoznavanja i pronalaženja partnera.

Uvijek je i pitanje da li je osoba «sa druge strane žice» iskrena ili čuva mnoge tajne?!

Jedna žena iz Vijetnama u Aziji otkrila je da je njen online momak čuvao veliku tajnu, a njegov pravi identitet otkriven je tek kad su se odlučili vjenčati.

Kao i svi drugi, i Nguyen Van Anh je željela upoznati idealnu osobu za sebe. Iako je imala uspješnu karijeru i stekla diplomu na Univerzitetu za nauku i tehnologiju u Hanoju 2015. godine, i dalje je osjećala da želi još nešto više u životu – da pronađe muškarca svojih snova.

Putem jedne Facebook stranice stupila je u kontakt s čovjekom po imenu Dang Tuan. Udaljenost se činila kao problem, jer je ona bila u Vijetnamu, a on je živio i radio u Rusiji.

POPULARNO:  DJEVOJČICA (3) OSTALA ZAKLJUČANA U KUĆI DANIMA, UMRLA JE OD GLADI: MAJKA MARIJA JE OTIŠLA U PROVOD I OSTAVILA JE ...

Ipak, veza je nastavila cvjetati, dok je on u jednom trenutku nije zaprosio i to nakon 10 mjeseci veze preko Interneta.

NJENA MAMA nije bila oduševljena kćerkinim izborom, ali je mladić doputovao u Vijetnam kako bi od roditelja svoje izabranice zatražio njenu ruku. Nakon dosta uvjeravanja – stigao je i roditeljski blagoslov.

Van Anh i Tuan su započeli pripreme za vjenčanje i tek u tom trenutku je mlada žena otkrila tajnu svog vjerenika – on je milioner!

SKROMNI MLADIĆ kojeg je upoznala na Interenetu, zapravo je «ludo» bogati generalni direktor modnog brenda.

Tuan je kasnije priznao da joj nije želio otkriti ništa o svom novcu kako bi bio siguran da ga ona voli zbog toga kakva je osoba, a ne zbog bogatstva…