Skip to content

DIJETA ČUVENOG DR MOZLIJA: BEZ ODRICANJA IZGUBITE 10 KILOGRAMA ZA 3 NEDELJE

  Podijelite sa prijateljima

  DIJETA ČUVENOG DR MOZLIJA

  DIJETA ČUVENOG DR MOZLIJA

  On zna kako da na najbrži način se odlobodite svih suvišnih kilograma…

  Doktor Majkl Mozli otkriva plan ishrane sa kojim ćete izgubiti od 5 do 10 kilograma za tri nedelje. Osim što ćete brzo gubiti na težini, nikad nećete imati osećaj gladi.

  Dijeta nazvana Brzo-800, je postala pravi hit. Tokom ovakvog načina ishrane, potrebno je da svakog dana unosite 800 kalorija, ali je jko važno voditi računa o vrsti namirnica.

  Doktor je za Dejli Mejl rekao: “Pridržavajte se plana i za tri nedelje ćete primetiti drastičnu razliku. Osim kalorijskig ograničenje potrebno je da se pridržavate još nekoliko pravila. Vrsta namirnica koje birate je izuzetno važna”.

  Tečnost

  Da li ste znali da su mnogi od nas u stalnom stanju dehidratcije, potpuno nesvesni rizika za zdravlje koje nosi sa sobom? Ukoliko ne unosite dovoljno vode u organizam, postaćete sporiji, letargični, a osećaj gladi će se češće javljati.

  POPULARNO:  IMUNOLOG DR SRĐA JANKOVIĆ: EVO ZAŠTO SADA I MLADI UMIRU OD KORONE

  Dovoljan unos tečnosti će pomoći da se osećaj sitosti duže zadrži.

  Masti

  Do sad su nam govorili da ukoliko želimo da oslabimo, trebamo da se držimo dalje od masti, a kao odgovor prehrambena industrija je ponudila niz dijetalnih namirnica. Međutim, stopa gojaznosti i dalje raste. 

  Činjenica je da dobre masti  nisu neprijatelj dijete. Bogate mono masti suzbijaju apetit, usporavajući brzinu kojom se želudac prazni. Da biste se duže osećali sito, birajte maslinovo ulje, orašaste plodove, masnu ribu i u umerenim količinama mlečne proizvode.

  Vlakna

  Creva će raditi kao sat ukoliko unosite dovolju količinu vlakana. Osim što pomažu očuvanju rada creva, ona utiču i na bolje raspoloženje. Pores toga, vlakna oslobađaju hemikaliju koja se zove „PII“ i koja smanjuje apetit. 

  Da ne biste došliu stanje da vas savlada glad, neka vam obroci obiluju svežim povrćem, žitaricama od celog zrna i mahunarkama.

  stil.kurir.rs