Skip to content

ONKOLOG (40) KOJI JE UKLONIO OKO 2500 TUMORA, OBOLEO OD RAKA ŽELUCA: EVO KAKO SE JA BORIM SA OVOM BOLEŠĆU

  Podijelite sa prijateljima

  ONKOLOG ANDREJ PAVLENKO

  ONKOLOG
  ONKOLOG ANDREJ PAVLENKO

  Za Andreja Pavlenka možemo sa sigurnošću da kažemo da je heroj novog doba

  Jedan od najboljih ruskih onkologa i hirurga došao je u jednu emisiju kako bi gledaocima saopštio svoju priču o brobi protiv raka.

  Četrdesetogodišnji Andrej Pavlenko uradio je oko 2500 opracija prilikom kojih je uklanjao maligne tumore. Ali nedavno je i sam otkrio da ima rak želuca i to trećeg stepena.

  Andrej je radio danonoćno, pa mu gust radni rasporode nije dozvolio da sam oseti znake koje mu je telo slalo.

  “Bolest je imala skrivene simptome zbog toga nisam odmah posumnjao. A starost 39 godina. Zbog ova dva faktora nisam ni pomislio da treba da idem na pregled.

  Bolovi u stomaku su počeli još u novembru 2017. godine, a zatim sam ih zaustavljao lekovima protiv bolova, a sve sam pripisivao neredovnim obrocima, gustim radnim rasporedom.

  U aprilu sam uradio gastroskopiju i histologiju, a potom mi je dijagnostikovana bolest,” priznaje hirurg.

  Stručnjaci su mu saopštili: rak želuca trećeg stepena. Ali sjajni hirurg nije dozvolio da ga ova vest obezhrabri. Andrej je odlučno ušao u borbu protiv smrtne bolesti.

  POPULARNO:  RUSKA MAST OD SAMO TRI SASTOJKA LEČI BROJNE UPALE: NAKON 10 DANA NALAZI ĆE VAM BITI SAVRŠENI

  Štaviše, počeo je da vodi vlog i da ljude informiše o toku lečenja i postepenom poboljšanju svog stanja. Pavlenko je imao samo jednu misiju: ubediti obolele od raka da rak nije neizlečiv.

  Izgleda da mu to polazi za rukom. Prema nedavnim pregledima, primarni tumor se smanjio za polovinu. Andrejeva supruga i njegovih troje dece daju sve od sebe da mu pomognu da se izbori sa bolešću.

  Teška dijagnoza je prisilila Pavlenka da potpuno promeni svoj način života i ishrane.

  https://www.instagram.com/p/BvCZHVQlcEz/?utm_source=ig_embed

  “Sada kod kuće jedemo samo kuvanu hranu. So i pušenje smo potpuno izbacili (a to smo uvek voleli). On je jak čovek, jači od svih nas. Sada kod njega primećujemo samo jaku i pozitivnu želju za životom,” rekla je njegova supruga Ana. 

  Kolege hirurzi i studenti medicine koji sarađuju sa Andrejem, odlučili su da svi obriju glavu kako bi podržali svog kolegu u borbi protiv bolesti.

  NASTAVAK NA STRANI 2…

  Pages: 1 2 3 4