SAVJETI

NIKADA SE NE MENJAJTE ZBOG MUŠKARCA: AKO JE LJUBAV PRAVA, NEĆE OD VAS NI TRAŽITI DA SE PROMENITE

Podijelite sa prijateljima

NIKADA SE NE MENJAJTE ZBOG MUŠKARCA

NIKADA SE NE MENJAJTE ZBOG MUŠKARCA
NIKADA SE NE MENJAJTE ZBOG MUŠKARCA

Normalno je da se malo prilagodite partneru i situaciji života u dvoje, ali ne i da potpuno promenite svoju ličnost

Nije retko da žene “preko noći” stave sebe u drugi plan, zbog zaljubljenosti, nesigurnosti ili nečeg trećeg.

Po nekada smo u stanju da učinimo baš sve zbog ljubavi. Tada često zaboravimo ko smo i odakle dolazimo, ali niko nije vredan da se zbog njega kompletno promenite.

Opšte poznata činjenica je da brak ili veza menja čoveka, ali bez obzira koliko se zaljubite postoje neke stvari koje jednostavno ne smete da promenite.

Fizička promena neće imati baš nikakvog efekta ako je napravite zbog partnera, prijateljice ili nekog člana porodice. Novu frizuru ili boju kose, zavodljive štikle, tetovažu, odlazak u teretanu.. morate da želite zbog sebe, a ne zbog tuđeg mišljenja.

Životni ciljevi

Niko ne bi smeo da stane na put vašim željama i ciljevima. Na kraju krajeva, to je samo vaš život i niko neće žaliti za neučinjenim umesto vas. Možda ste jednom odbili poslovnu ponudu ili stavili neku ideju na čekanje zbog nove ljubavne veze, a na kraju ostali i bez partnera i bez novog posla. Ako od druge strane niste dobili podršku, možda bi trebalo da se zapitate da li je ta osoba za vas.

POPULARNO:  OVAKO SE PRAVILNO ČISTI MAŠINA ZA PRANJE VEŠA: PRODUŽIĆETE NJEN ŽIVOTNI VEK DUPLO

Čekati odobrenje

Snažne žene igraju po sopstvenim pravililma i ni od koga ne očekuju odobrenje. Svakako pokušajte da budete što odlučnije, hrabro donosite odluke, bez obzira na to šta neko drugi misli. Jer ipak svaka žena zna šta je najbolje za nju.

Otkazivanje planova

Ponekad smo okruženi ljudima koji su sebi uvek na prvom mestu, a to očekuju i od drugih.

Takvi odnosi ne donose vam mnogo toga dobrog i često su vas doveli u situaciju da zbog njih promenite svoje planove, želje i potrebe. Ako vam se to ponovo dogodi, pokušajte da se setite tog, ne tako prijatnog osećaja i vratite sebe na prvo mesto.

Ne menjajte se ni zbog koga

Uvek budite ono što jeste, zbog sebe. Ako se odlučite za neke promene, neka one budu radi boljeg kvaliteta vašeg života.

Stil.kurir.rs/Izvor: Objektiv.rs