LJEKOVITO BILJE SAVJETI

NARODNI LEK KOJI ČISTI JETRU I ZAKRČENE ARTERIJE, JAČA IMUNITET DO MAKSIMUMA

Podijelite sa prijateljima

MOĆNIJI NARODNI LEK NE POSTOJI

MOĆNIJI NARODNI LEK NE POSTOJI
MOĆNIJI NARODNI LEK NE POSTOJI

Ovaj narodni lek sa razlogom zovu eliksir zdravlja

Glavna namena eliksira je lečenje i prevencija zakrčenih arterija (arteroskleroza), regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje umora, lečenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre.

U nemačkoj narodnoj medicini ovaj lek se koristi od davnina, a dobro će doći svima. Ovaj eliksir oporavlja telo od glave do pete.

Sastojci: 

  • 4 veće glavice belog luka
  • 4 kompletna limuna sa korom
  • Manji koren đumbira
  • 2 litre vode

Priprema:

Limun dobro operite i isecite na komadiće. Ogulite beli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender. Izmiskajte dobro dok se smesa ne sjedini.

Smesu iz blendera sipajte u šerpu i dodajte 2 litre vode. Šerpu stavite na zagrejanu ringlu i sačekajte da smesa prokuva.

Ostavite da se napitak ohladi, a nakon toga procedite u staklenu flašu. . Napitak čuvajte u frižideru.

POPULARNO:  VOĆKA KOJA ČUVA TELO OD VIRUSA! SVI DELOVI OVE BILJKE KORISTE SE ZA PRIPREMU ČAJA, SOKA ILI KOMPOTA, A IMAJU LEKOVITA SVOJSTVA

Primena: 

Ovaj eliksir se pije svako jutro po jedna čaša od 2 dcl najmanje 2 sata pre jela, odnosno na potpuno prazan želudac.

Ciklus lečenja traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega je potrebno napraviti pauzu od jedne nedelje.

Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po ukusu. Nakon 3 nedelje korišćenja trebali biste osetiti značajno poboljšanje.

Izvor: stil