NAJSTRAŠNIJE LICE KORONA VIRUSA: 95 DANA GA LEČILI, AMPUTIRALI NOGU, SPAŠAVALI SRCE – NIŠTA NIJE POMOGLO

NAJSTRAŠNIJE LICE KORONA VIRUSA

NAJSTRAŠNIJE LICE KORONA VIRUSA
NAJSTRAŠNIJE LICE KORONA VIRUSA

Supruga brodvejske zvezde objavila tužnu vest

Zvezda Brodveja Nik Kordero umro je nakon višemesečne borbe sa korona virusom. Imao je 41 godinu.

Kordero je umro u nedelju ujutro u bolnici u Los Anđelesu, gde je bio hospitalizovan više od 90 dana.

Iza sebe je ostavio suprugu Amandu, s kojom se oženio u septembru 2017. godine, i jednogodišnjeg sina Elvisa Eduarda.

“Bog sada ima još jednog anđela na nebu. Moj divni muž preminuo je jutros. Bio je okružen ljubavlju svoje porodice, koja mu je pevala i molila se za njega dok je nečujno napuštao ovu zemlju. Ja sam u neverici. Sve me boli.

Moje srce je slomljeno. Ne mogu da zamislim naše živote bez njega. Nik je bio sjajna svetlost. Bio je svačiji prijatelj, voleo je da sluša, pomaže i razgovara.

Bio je neverovatan glumac i muzičar. Voleo je porodicu i voleo da bude otac i muž. Elvisu i meni će nedostajati u svemu svakog dana”, napisala je Amanda na Instagramu.

Amanda je 31. marta na ovoj društvenoj mreži otkrila da je njen suprug na intenzivnoj nezi zbog poteškoća sa disanjem i dijagnozom upale pluća.

Nekoliko dana kasnije objavila je da njegovo stanje stabilno, ali lekari još uvek nisu mogli da utvrde uzrok njegovog stanja. Dva puta je negativno testiran na korona virus, ali su lekari bili ubeđeni da je to to, i testirali su ga treći put. Treći put test je bio pozitivan.

“Nije mogao da ustane iz kreveta, bio je preumoran, nije imalo nimalo energije. To su bili jedini simptomi“, rekla je Amanda tada.

Ipak, krajem marta simptomi su se pogoršali i počele su teškoće sa disanjem. Otišao je u bolnicu i odmah je smešten na intenzivnu negu. Već sutradan lekari su doneli odluku da ga stave na respirator.

“Rekao mi je da će ga staviti na mehaničku ventilaciju, da će biti u nesvesti i da ne zna kada će se probuditi i kada ćemo ponovo pričati”, otkrila je supruga pokojnog glumca.

Stanje je krenulo na bolje, ali u drugoj nedelji aprila, sve se preokrenulo. Amanda je saznala da se njen suprug bori za život. Javljeno joj je da je pronađena infekcija u njegovim plućima zbog koje mu je temperatura skočila, pritisak drastično pao, a zdravlje srca se oštetilo. Oživljavali su ga i jedva su u tome uspeli.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…