SAVJETI

KAD SPUCAŠ PEDESET GODINA, DRAGA MOJA, LJUBAV NEMA VEZE SA ONIM ŠTO SI PRE ZNALA: PRAVU LJUBAV MORAŠ DA PLATIŠ – GORKO!

Podijelite sa prijateljima

KAD SPUCAŠ PEDESET GODINA

KAD SPUCAŠ PEDESET GODINA

Ljubav sa dvadeset i sa pedeset godina nije ista ljubav. Ja sam se uverila na svom primeru

Ljubav kakvu je znamo sa 20 godina, nije ista kao ona sa 30, a pogotovo ne kad u d**e spucaš 50 i kusur godina, oprostite na izrazu!

Kada ste oboje mladi, nekako se brzo zalepite jedno za drugo. Pa, bez razmišljanja o tome kakav je, kakvi su njegovi, da li imaju psihičkih poremećaja u porodici, samo zaronite u tu ljubav, izgubite glavu. Jedino što je bitno je da je lep i zgodan, da vas gleda milo i da je uvek tu.

Pa čak i da nemate ništa zajedničko, to nije bitno – bitno je da je seks dobar. A ako raskinete nakon godinu dana, to isto tako lako prođe, uz besne poruke, pozive i pijane noći sa drštvom. Možda ćete sebi obećati da ga nikad nećete preboleti, da ćete patiti i voleti ga, ali ta patnja vam i ne ide nešto od ruke.

A onda upoznaješ nekog novog, zaljubiš se preko svake mere i voliš ga, voliš, voliš.  Venčate se i živite tako u nekoj slozi, a onda njemu ili vama osećanja izvetre. Shvatite da ga ne volite baš i eto ti razvoda.

Živiš tako u zabludi da ljubav ne postoji, da se ti nikad nećeš zaljubiti, da si ti završila sa muškarcima, da ih znaš u dušu i da ti ne trebaju.. Bežiš od mogućih ljubavi kao đavo od krsta…

A onda sretneš nekog tamo lika. Prvo ti je prijatelj. Družite se i lepo ti je sa njim. Nisi baš zaljubljena da glavu izgubiš, ali dobro ti je. Treba ti osoba sa kojom je sve jednostavno, a on je baš takav – ništa ne komplikuje, pa ni vaš odnos. Sad već imaš 35 godina i razmišljaš mozgom. Treba ti neko sa kim bi gradila porodicu i ubediš sebe da je to Ljubav. Sad je sve kako treba: poštovanje i poverenje. Ali ima tu nešto što nedostaje.

POPULARNO:  ŽAREĆA MASKA ZA LICE BRIŠE STAROSNE PEGE I PEGLA BORE: POTREBNA SU VAM SAMO OVA 4 SASTOJKA

Dete se rodilo. Oboje sebe ubeđujete da se sve sada dobro i da tako treba da bude.

A onda jedno veče, dok se on tušira primetite da mu stižu poruke. Jedna za drugom. Iako nemate običaj, vi uzimate telefon i otvarate poruku. Pred vama iskače nečiji dekolte i tekst:”da li ti se sviđa?”

Kreće pakao. Sve se raspada. On kaže da nije ništa ozbiljno, obični flert, da ne traje dugo, da će sve to da batali….

A vi ne možete da pojmite šta vam se dešava. Sa vama ima dete, vi ste porodica. To što nema one strasti kao na filmu, nije ni bitno, jer film laže, sve je to laž…

Godine prolaze, već vam je 45. Seks? Pa upražnjavamo ga. Da, imamo seks. Možda ne baš svaki mesec, ali kad ono beše, u maju smo se definitivno seksali?

To je normalno – ubeđuješ sebe. Hormoni su se smrili, vi već imate veliko dete, živite skladno. Sve češće žmurite na njegovo švrljanje. “Pa svi švrljaju tu i tamo!” “Muškarci su jednostavno takvi!” Glavna stvar je da imate porodicu, da je unutar kuće sve mirno i stabilno. Vaša ljubav je takva.

NASTAVAK SA SLEDEĆOJ STRANI…