Skip to content

DOMAĆI LEK PROTIV ZAKRČENJA ARTERIJA, STVARANJA KAMENA I JAČANJE IMUNITETA: UBIJA SVE INFEKCIJE U TELU

    Podijelite sa prijateljima

    Ovaj prirodni lek sprečava i pojavu slobodnih radikala, koji imaju brojne negativne efekte

    Predstavljamo vam odličan prirodni recept za lečenje i prevenciju zakrčenja arterija.

    Takođe, dobar je za regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje opšteg umora organizma, sprečavanje i lečenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i poboljšanje jetrenih enzima.

    Ovaj prirodni lek sprečava pojavu slobodnih radikala u organizmu koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih sa bolestima srca i krvotoka.


    Potrebni sastojci:

    • 4 cele veće glavice belog luka
    • 4 limuna sa korom
    • manji koren đumbira ( 3-4cm)
    • 2 litre čiste vode

    Priprema: 

    Limun dobro operite pa ga isecite na komadiće.

    Ukoliko se radi o limunu koji nije organski odnosno ukoliko je prskan, onda ga tretirajte mešavinom sirćeta i vode. 

    Oljuštite beli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender.

    Od toga, pomoću blendera napravite jednoličnu masu. Tako izmiksanu smesu sipajte u metalnu posudu, prelijte sa dve litre vode i zagrejte sve uz mešanje do tačke ključanja. Tik pre nego što smesa proključa, isključite ringlu i pustite da se sve dobro ohladi. Procedite kroz srednje gustu cediljku i sipajte u staklene boce.

    POPULARNO:  AKO JE ONA UGROŽENA, CEO ORGANIZAM JE UGROŽEN: NAJMOĆNIJI NAPITAK ZA PRIRODNO ČIŠĆENEJE JETRE

    Ovaj lekoviti napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dl najmanje 2 sata pre jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru.

    Period lečenja traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega trebate napraviti pauzu od jedne nedelje, nakon čega možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda. Nakon 3 nedelje korišćenja trebali biste osetiti značajnu regeneraciju tela.

    Napitak je osim već navedenih blagodati posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u telu koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih sudova.

    Kombinacija limuna, vode i kuvanja neutrališe miris belog luka. Pre svakog konzumiranja protresite bocu sa ovim domaćim lekom kako bi se talog limuna i belog luka na dnu pomešao sa sokom.

    Izvor: stil