ZANIMLJIVO

GEST KOJI JE DIRNUO MILIONE: PAS SEDAM DANA ČEKAO SVOG VLASNIKA ISPRED BOLNICE

Podijelite sa prijateljima

Ženka mešanca po imenu Bončuk skoro nedelju dana je čekala ispred bolnice u Turskoj, sve dok njen vlasnik nije otpušten nakon lečenja zbog moždanih problema.

Bončuk, što na turskom znači “perla”, nagrađena je za svoju vernost emotivnim susretom sa vlasnikom Kemalom Senturkom (68), kada je konačno izašao iz bolnice u gradu Trabzon na severoistoku Turske, prenosi Tanjug.

Senturk je prebačen u bolnicu 14. januara zbog embolije mozga, a Bončuk, koja je ime dobila po svojim smeđim očima, pratila je kola hitne pomoći.

Od tada se svakoga dana vraćala i čekala ispred bolnice, a osoblje ju je ponekad hranilo.

POPULARNO:  SOFIJU (13) OD OKTOBRA MUČI JEDAN SIMPTOM DUGOG KOVIDA KOJI JOJ PRAVI VELIKE PROBLEME: "LEKARI NE ZNAJU DOKLE ĆE TO TRAJATI

Senturkova ćerka je nekoliko puta pokušavala da kerušu da vrati kući, ali je ona svaki put bežala da bi se vratila pred bolnicu.

Kada je Senturk ove nedelje konačno izašao iz bolnice, Bunčuk je trčala oko njegovih invalidskih kolica, skakala da bi je pomazio i mahala repom.

Čovek se zbog toga oseća veoma srećno. Taj pas nam je veoma blizak, kao ljudsko biće i veoma sam srećan zbog toga“, rekao je Senturk.

Izvor: Stil.kurir.rs/Sputnjik