ZANIMLJIVO

MILA JOVOVIĆ: DEDA JOJ ZAVRŠIO NA GOLOM OTOKU, OTAC ODBIJA DA SE VRATI U SRBIJU: JA SAM JEDINI JOVOVIĆ KOJI NIJE BIO U ZATVORU

Podijelite sa prijateljima

Mila Jovović

Mila Jovović
Mila Jovović

Tata je mislio da od zdravstenog osiguranja može da napravi veliki biznis, pa je 1994. godine zaglavio u zatvoru, gde je ostao punih pet godina, otkrila je Mila

Holivudska glumica Mila Jovović svojevremeno je postavila fotografije svojih predaka na društvene mreže, te otkrila da su roditelji njene majke i njenog oca bili borci u Drugom svetskom ratu.

Mila je rođena u Ukrajini, majka joj je glumica Galina Oginova Jovović, a otac Bogdan Jovović, čija porodica vodi poreklo iz Crne Gore.

Ova lepotica ne krije to da je njen otac imao burnu prošlost.

“Tata je mislio da od zdravstenog osiguranja može da napravi veliki biznis, pa je 1994. godine zaglavio u zatvoru, gde je ostao punih pet godina.

Veoma smo bliski, posebno od kako sam dobila prvo dete. On živi u Las Vegasu i kad god može dolazi da nas obiđe.

Od mame sam nasledila radoznalost, ljubav prema književnosti i umetnosti i definitivno da dobro razmislim pre nego što nešto odlučim. Od tate sam dobila impulsivnu stranu, neustrašivost, spremnost da ponekad uđem u rizik.

POPULARNO:  BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST ŽENE KOJA 3 GODINE RADI U NEMAČKOJ: OVAKO, ZAPRAVO, IZGLEDA ŽIVOT PREKO GRANE

Ipak sam ja potomak jedne prilično revolucionarne porodice. Verovatno sam jedini član familije Jovović koji nije bio u zatvoru. Moj deda je, a mislim i njegova braća, bio zatočenik na Golom otoku. 

Ta priča o tom ostrvu, fascinira me! Zato želim da sa rođakom Mirkom, koji je reditelj, snimim film o Golom otoku. Skoro sam skapirala pravo značenje tog imena, u smislu – ogoljeno ostrvo. 

Još više me onda interesuje ta tema. Za Amerikance bi to bilo jako zanimljivo. Volela bih da napravim film o divljoj, nasilnoj, dramatičnoj istoriji moje porodice.

Nismo mogli da je izbegnemo, čak i da smo hteli”, rekla je Mila jednom prilikom za “Sedmicu”.

NASTAVAK NA STRANI 2…