Skip to content

MUČI VAS MIGRENA? NAPRAVITE SAMI NAPITAK OD LIMUNA I SOLI KOJI ĆE ZAUSTAVITI BOL ZA 3 MINUTA! (RECEPT)

  Podijelite sa prijateljima

  MUČI VAS MIGRENA

  Zašto biste se trovali lekovima protiv bolova i bespotrebno trošili novac, kad sami, kod kuće, možete za 5 minuta od soli i limuna da napravite efikasno sredstvo protiv glavobolje izazvane migrenom

  Ljudi koji pate od migrene znaju kako je to neprijatan bol. Migrena može prilično da vam zagorča život, a nekad je čak otporna na lekove protiv bolova. Međutim, postoji metoda koja pomaže gotovo svim ljudima.

  Reč je o metodi iz tradicionalne medicine koja momentalno neutrališe bol (u roku od nekoliko minuta) ali je malo nezgodnog ukusa.

  Predložena metoda lečenja migrene je vrlo jednostavna – sve štovam je potrebno je himalajska so, limunov sok i malo limunove kore.

  Kao prvo, treba odabrati dobru so visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti himalajsku kristalnu so, jer je obogaćena mineralima (može se kupiti u prodavnicama zdrave hrane, većim supermarketima). Ova so sadrži čak 84 elementa! So vas može da vas spasi glavobolje, migrene, poveća nivo serotonina u krvi, ojača imunitet i normalizuje kiselo-alkalni balans u organizmu.

  POPULARNO:  SMOKVE I MASLINOVO ULJE: KOMBINACIJA KOJA ĆE PREPORODITI VAŠ ORGANIZAM

  Dakle, ono što treba da uradite je da iscedite sok od 2 limuna, izrendate malo kore (neprskanog) limuna i dodate u to 2 kafene kašičice himalajske soli.

  Promešajte, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl).

  Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

  Ukus je neprijatan, ali ovaj napitak deluje za nekoliko minuta.

  VAŽNA NAPOMENA: Ako patite od visokog pritiska, prvo se posavetujte sa stručnjakom pre nego se odlučite za ovaj tretman.

  Izvor: istinito.net