ZANIMLJIVO

BRAČNI PAR SE ODREKAO SINA I SNAJKE PREKO NOVINA: ZA NAS VIŠE NE POSTOJE, EVO ZBOG ČEGA!

Podijelite sa prijateljima

BRAČNI PAR SE ODREKAO SINA I SNAJKE

BRAČNI PAR SE ODREKAO SINA I SNAJKE
BRAČNI PAR SE ODREKAO SINA I SNAJKE

Prema njihovoj priči, sinu su od malih nogu omogućili sve što je poželeo, a u ranoj mladosti počelo je njegovo nepodnošljivo ponašanje prema njima

Krunoslava i Franjo Šimpović iz Hlebina u Hrvatskoj odlučili su da se javno, “preko novina”, odreknu svog 45-godišnjeg sina.

Već četiri godine, ističu oni, sin nije bio u Hlebinama, a kako su i unuci počeli da izbegavaju kontakte s njima, odlučili su da staru narodnu poštapalicu “odreći ću te se preko novina” pretvore u delo, prenosi Podravski list.

“Javno se odričemo našeg sina, on, zajedno sa snajom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinićemo sve da se i pravno ‘izbriše’ kao naš sin”, ističu Krunoslava i Franjo Šimpović.

“Još dok je bio student znao umeo je da nas vređa, pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo kada je potreban novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaja bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo i postajao je sve gori i gori”, priča Krunoslava Šimpović.

POPULARNO:  BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST ŽENE KOJA 3 GODINE RADI U NEMAČKOJ: OVAKO, ZAPRAVO, IZGLEDA ŽIVOT PREKO GRANE

“Svaki poziv u poslednje četiri godine završavao je teškim sinovljevim uvredama, a kada bismo došli kod njega u goste, zajedno sa snajom činio je sve što je mogao samo da ne vidimo unuke”, dodaje ona.

“Unuci nas obožavaju jer smo ih svuda vodili i uživali su u druženju sa nama. Sin i snaja su čak izmislili da mi živimo u Americi, pa su i na taj način pokušali da nas odvoje od unuka.

Nikad nas u poslednje četiri godine nije pozvao, a dosta često se nije javljao na naše pozive. 

Meni je svašta govorio i toliko me vređao da sam znala da plačem po ceo dan”, žali se Krunoslava Šimpović.

“Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreknemo i sina i snaje”, zaključila je Krunoslava.

Sin nije želio previše da komentariše istup svojih roditelja.

Meni je to pomalo smešno, a svaki drugi komentar vezan za navode mojih roditelja je suvišan”, kratko je rekao.

Izvor: Stil