Skip to content

SMRŠAO JE 100 KG BEZ POMOĆI NUTRICIONISTA I TRENERA: OVO JE TAJNA NJEGOVOG USPEHA

  Podijelite sa prijateljima

  Mladi tata se godinama mučio zbog viška kilograma, ali je u jednom trenutku shvatio da je preterao i da mora da promeni način života...

  Džoni Zolton (31) godinama se borio sa viškom kilograma, a  stvari su se dodatno zakomplikovale kada je ostao bez majke.

  – Prestao sam da treniram, okrenuo se video igricama i jeo sam samo nezdravu hranu – rekao je Džoni.

  Neaktivan životni stil i nezdrava ishrana doveli su do toga da je Džoni sa 25 godina imao 200 kilograma.

  – Osećao sam se beskorisno. Jednog dana izveo sam decu napolje i shvatio da nemam daha. Lovio sam vazduh. Pomislio sam da moram nešto da promenim zbog svoje dece ili ubrzo neću više biti sa njima – rekao je on.

  Svest o tome da je preterao sa kilogramima i da se jedva kreće i diše naterale su ga da promeni dotadašnji stil i način života.

  – Tog dana sve se promenilo. Počeo sam da treniram i fokusirao sam se na kardio vežbe. Promenio sam način ishrane  i bazirao sam svoj jelovnik na jajima, piletini, pirinču i brokoliju. Na kraju sam se prebacio na keto dijetu – deli Dzoni svoje iskustvo.

  POPULARNO:  OČISTITE BELI LUK ZA 10 SEKUNDI U SAMO DVA POTEZA: TRIK KOJI JE DO SADA ODUŠEVIO PREKO 8 MILIONA LJUDI

  On navodi da na početku nije bilo lako.

  – Morao sam da naučim koliko se ugljenih hidrata nalazi u kojim namirnicama. Kad sam to shvatio, postalo je lakše. Volim jaja, uživam u crvenom mesu –  ističe ovaj muškarac, koji je uspeo da ovim načinom ishrane uz vežbanje prepolovi telesnu težinu.

  – Trenutno imam 100 kilograma, prepolovio sam težinu uz ovaj režim ishrane i vežbanja za šest godina – reko je on i dodao da još ne planira da prekine dijetu.

  Džoni je, kako kaže, uspeo da smrša bez trenera i nutricioniste.

  – Vodio sam  se isključivo materijalima koje sam pronalazio na Jutjubu i Reditu. Dokazao sam pre svega sebi, a i  svima da je velika promena moguća – zaključio je Džoni Zolton.

  Izvor: telegraf