ZANIMLJIVO

IMALA JE PREKO 300KG A ONDA JE ODLUČILA DA PROMENI SVE

Podijelite sa prijateljima

Amber Račdi je bila nesigurna devojka koja je sve svoje probleme “rešavala” samo prejedanjem.

U najgorem stanju bila je kada je imala 24 godine i čak 300 kilograma. Bila je toliko masivna da nije mogla da stoji na vlastitim nogama, a sada, Amber je totalna suprotnost onome što je bila, a evo i kako je to uspela.

Amber je imala 24 godine na početku svog putovanja, tačnije kada se prijavila za emisiju “Moj gojazan život”.

Ona se borile sa svojom težinom od detinjstva, ali je kasnije otkriveno da je Amberina anksioznost bila glavni faktor u njenim nezdravim navikama u ishrani.

Nakon prjavljivanja za emisiju, ova devojka je dobila stručan tim koji joj je pomogao da se izbori sa viškom kilograma, ali i sa zdravstvenim stanjem uopšteno.

POPULARNO:  LJUDI SE POŠTUJU REČIMA, A VOLE ĆUTANJEM: NEPONOVLJIVI MIROSLAV MIKA ANTIĆ

Put nije bio lak, niti brz, ali je bio vredan, jer danas, Amber izgeda onako kako nije mogla ni da zamisli kada se prijavila za emisiju.

Amber je sada influenserka, na Instagramu je prati preko 200.000 pratilaca. Bivša TLC zvezda naizgled uživa u modi i voli da isproba različite odevne kombinacije i frizure, koje rado deli sa svojim pratiocima.

Ona ne objavljuje mnogo o svom ličnom životu na Instagramu i umesto toga sadržaj je fokusirala na modu.

Ali, kao što vidite, Amber je dosta kilograma skinula, ali ni ovde ne planira da stane, jer kako je napumenula u jednom intervjuu, želi svoju figuru da dovede do savršenstva!

Izvor: zena.blic