SAVJETI

2 NEDELJE PILA JABUKOVO SIRĆE NA OVAJ NAČIN: TVRDI DA JE IZLEČILA ARTRITIS, UOPŠTE NE OSEĆA BOLOVE

Podijelite sa prijateljima

Linda je isprobala sve lekove i terapije ali ništa nije moglo da joj ublaži bol u zglobovima, dok nije probala ovaj prirodni lek

Linda Faulkner je 50-godišnja Britanska kojoj je 2006. godine dijagnostikovan artritis. Bol je prvo počela osećati u šakama, a ubrzo se preselila na područje leđa i vrata te je njezino stanje iz dana u dan postajalo sve lošije.

Kako bi ublažila tegobe bolnih zglobova, isprobala je bezbroj tretmana.

Probala je sve, od dodataka za jačanje zglobova, poput kondroitina, glukozamina i kolagena, pa sve do opasnih steroida i lekova protiv bolova. Nijedan tretman niti lek nisu joj pomogli dugoročno. Nakon kratkotrajnog olakšanja bolovi u zglobovima bi se stalno vraćali.

A onda je jednog dana saznala za priču o Sari Gal, koja je izlečila artritis koristeći napitak od jabukovog sirćeta i meda. Odlučila je i sama da to proba, pa je jabukovo sirće konačno spasilo od bolova.

Jabukovo sirće za zdravlje zglobova

Već se vekovima zna da sirće ima brojne pozitivne faktore na celokupno ljudsko zdravlje. Između ostaloga jabukovo sirće se pokazao kao odlično sredstvo koje čuva zdravlje zglobova i kostiju. Napitak od jabukovog sirćeta i meda izvrsna je kombinacija koja leči artritis. Obe namirnice povećavaju pokretljivost organizma, štite zglobove i kosti od propadanja te sprečavaju upale.

POPULARNO:  EVO ZAŠTO SVEŽU PILETINU NIKAD NE SMETE DA OPERETE PRE KUVANJA: OPASNOST JE OGROMNA

Mešavina za lečenje artritisa

SASTOJCI:

1 supena kašika jabukovog sirćeta, 

1 supena kašika sirovog meda,

1 šoljica vruće vode.

PRIPREMA:

U šoljicu vruće vode pomešajte 1 kašiku jabukovog sirćeta i 1 kašiku sirovog meda. Pijte dvaput dnevno.

Linda je ovu mešavinu pila svaki dan, ujutru i uveče.

Već nakon 2 nedelje osetila je poboljšanje. Bilo je to prvi put od 2006. godine da je mogla živeti normalno – oslobođena od bolova.

Dobrobiti jabukovog sirćeta

Smanjuje bolove u zglobovima; Bolovi u zglobovima mogu nastati zbog manjka minerala, stoga kod artritisa pomaže dijeta bazirana na namirnicama koje su bogate tim nutrijentima.

Jabukovo sirće je snažan prirodni lek za zglobove jer sadrži obilje minerala, poput magnezijuma, kalcijuma, kalijuma i fosfora.

Izvor: Stil