SAVJETI

OVAJ PROIZVOD REKLAMIRAJU KAO IZUZETNO ZDRAV: ON TVRDI DA MU JE UNIŠTIO JETRU

Podijelite sa prijateljima

Zeleni čaj reklamira se kao izuzetno zdrav… Pojedina istraživanja pokazuju da blagotvorno može da utiče na stanje našeg organizma, da nas štiti od demencije i redukuje holesterol. 

Ipak, uzimanje suplemenata  zelenog čaja je sasvim druga priča.

Godine 2018., tada 50-godišnji Jim Mek Kant iz Prospera u Teksasu, naučio je ovo na teži način, a lekcija ga je umalo koštala života.

Radio je kao finansijski menadžer i u jednom trenutku je počeo da brine o svom zdravlju. Približavao se godinama u kojima je njegov otac umro, što je podstaklo njegovu odluku da počne ozbiljno posvetizdravstvenim problemima.

Tako je počeo da uzima suplemente zelenog čaja u kapsulama. Nakon 2 do 3 meseca konzumacije njegovo telo je počelo da reaguje.

Dok su on i njegova supruga Ketlin pratili  njihovog najmlađeg sina na maturu, on je odjednom počeo da pokazuje znake da je nešto pošlo naopako.

POPULARNO:  KADA MAJKA ISTUČE DETE, EVO ŠTA SE DEŠAVA: OBJAŠNJENJE OVOG PSIHOLOGA OBIŠLO SVET

Iznenada je promenio izgled, nakon čega je primljen u obližnju bolnicu, a doktori su posumnjali na neku vrstu oštećenja jetre.

Njegov medicinski tim ga je ispitao o njegovom načinu života kako bi se isključili mogući toksini koji bi mogli toliko opteretiti njegovu jetru. Isključili su pušenje, alkohol i lekove na recept jer Mek Kant nije koristio ništa od toga. Nakon daljeg istraživanja otkrili su da je konzumirao suplemente,a rezultati su bili zastrašujući.

Bila mu je potrebna i to u najkraćem vremenskom roku. Srećom po njega, pronašli su podudaranje u roku od 24 sata i on je preživeo uspešnu transplantaciju jetre.

Sada, četiri godine kasnije, on i dalje živi u senci te vanredne zdravstvene situacije. Sada živi sa bolešću bubrega, hroničnim bolom u stomaku i hroničnim umorom.

Ipak, Mek Kant je zahvalan za svoj život i nada se da će drugi učiti iz njegovog iskustva. 

Izvor: NajZena