ZANIMLJIVO

SARAJLIJA IMA ĆERKICU S DAUNOVIM SINDROMOM, A PODELIO JE NAJSLAĐI SNIMAK TATE I MALE PRINCEZE KOJI ĆETE DANAS VIDETI: “RASPLAKAH SE!

Podijelite sa prijateljima

Jedan Tviteraš nedavno je podelio dirljivi video koji je raznežio korisnike ove društvene mreže širom regiona, a na kome se vidi trenutak pun ljubavi i iskrene radosti između oca i njegove ćerkice sa Daunovim sindromom.

Za ovog Tviteraša video ima i dublje značenje, jer se i sam prepoznao u datoj situaciji.

Naome, i njegova ćerkica rođena je sa Daunovim sindromom, a istakao je da je baš poput devojčice iz snimka i ona puna topline koju pruža svima oko sebe.

“Ovo je jedna od stvari zbog koje kući idem sa osmijehom. Svaki put mi moja Zaki pripremi identičan doček, znate sta? Ovakvu toplinu i radost rijetko ko može da pruži. Mislite o nama sta hoćete ali mi smo jedna srećna porodica puna ljubavi”, napisao je on.

“Ja stvarno mislim da su oni anđeli koji hodaju zemljom. Niko nema toliko ljubavi, sreće i pozitivne energije u sebi kao oni”, “Hvala za ovaj prekrasni video”, “Sunce drago, ovakve emocije su nešto što ulepšava život! Pogled pun ljubavi”, “Sva ljubav sveta u jednom zagrljaju”, “Rasplakah se! Ali ne od tuge nego od te tolike ljubavi”, samo su neki od komentara.

POPULARNO:  ONI GODINAMA ŽIVE I RADE U KANADI I TVRDE: OVO JE PRAVA ISTINA O ŽIVOTU PREKO GRANE

Ovaj Sarajlija je inače pre dve godine otkrio da boluje od multipla skleroze, a on se upravo zbog ćerkice i njene ljubavi ne predaje i hrabro gura napred.

“Nas dvoje…mali anđeo ima Down a ja evo MS, tako mi rekoše. Predali se nikad nismo, imam razloga da živim. Hvala vam svima na riječima podrške”, prokomentarisao je svojevremeno.

Izvor: zena.blic.rs