ZANIMLJIVO

GLEDAMO U ČUDU I NEVERICI: POTROŠILA BOGATSTVO DA LIČI NA ŽIVU BARBIKU I NEĆE TU STATI-NJEN IZGLED JE ZASTRAŠUJUĆ

Podijelite sa prijateljima

Šta je ova žena uradila od sebe je – neshvatljivo, bizarno, bolesno…

Samoproglašena “ljudska Barbi lutka”, Tara Džejn Mekonahi, zdravstveni radnik po profesiji, napravila je veliku transformaciju svog izgleda, potrošivši 200.000 dolara na kozmetičke procedure – uključujući pet povećanja grudi, šest operacija nosa i mnoštvo tura botoksa i filera.

Instagram model (33), koja je prošle godine stekla slavu nakon pojavljivanja na E! rijaliti šou “Botched”, se sada pojavila sa svojom majkom na ručku u luksuznom restoranu u Melburnu, a njen neobičan izgled nije mogao da prođe nezapaženo.

Pojavila se u providnom bodiju, ružičastim sandalama i sa Luj Viton torbicom vrednom 8.650 dolara. Njeni vještački plavi nokti takođe nisu ostali neprimećeni.

U avgustu prošle godine, Tara se pojavila u naslovnom dokumentarcu Toda Sampsona “Mirror Mirror”, koji je pratio grupu Australijanaca opsednutih odlaskom pod nož.

Ona je sebe opisala kao “nadograđenu” ograničenu “Barbi lutku”, a takođe se požalila na veličinu svojih grudi.

POPULARNO:  ODLUČIO SAM DA PREVARIM ŽENU: BILO MI JE DOSTA NJENOG UMORA, VRIŠTANJA DECE - ŽELEO SAM PROVOD! A ONDA…

Mislim da želim veće grudi, nisam zadovoljna onim što imam”, rekla je tada.

Ali bila je razočarana kada su joj lekari rekli da je njena težina “opasno mala”, s obzirom da je imala samo 45 kilograma, pa nije mogla da nosi tako velike implantate.

“Zaista sam zabrinut za Tarino opšte stanje. Ne mislim samo na operaciju, već na njeno opšte fizičko i psihičko zdravlje”, rekao je dr Nasif.

Tara, pak, tvrdi da je ženama veoma važno da imaju priliku da izraze kako se osećaju i da neguju sopstvene predstave o lepoti, a plastična hirurgija je ono što je raduje.

“Daju mi samopouzdanje da postanem najbolja verzija sebe”, zaključuje ova djevojka koja se nedavno pridružila sajtu za odrasle OnlyFans kako bi obezbedila dovoljno sredstava za sve svoje buduće intervencije.

Izvor: Stil