ZANIMLJIVO

OVAKO SE ĐOKOVIĆI PONAŠAJU KAD NEMA KAMERA: DADILJA OTKRILA PRAVU ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU

Podijelite sa prijateljima

Evo kako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

Porodica Novaka Đokovića izaziva veliku pažnju javnosti, a svi se pitaju kako njihov život izgleda “iza zatvorenih vrata”. Njihova dadilja je jedom prilikom otkrila kakvi odnosi vladaju u njihovoj kući.

Iako se na prvi pogled čini da je Novaku osvajanje trofeja na prvom mestu, on ističe da je to daleko od istine, te da je porodica za njega uvek broj 1.

Nema tog trofeja koji je važniji od Stefana i Tare i nema veće utehe od njihovog zagrljaja posle razočaranja na terenu.

I Novak, ali i njegova supruga Jelena posvećeni su roditelji. Taj „poziv“ shvatili su vrlo ozbiljno od prvog dana, što mogu da potvrde njihovi roditelji, prijatelji, ali i dadilje.

Budući da Novak često odsustvuje od kuće i da svoje najdraže ne može uvek da vodi na putovanja, posebno ona daleka, Jelena je ta koja preuzima ulogu stuba porodice. I apsolutno uživa u tome, otkriva blizak izvor.

Iako njene vaspitne metode izazivaju oprečne reakcije javnosti, čvrsto se drži pravila i principa koje je kreirala zajedno sa suprugom. U njihovom domu batina nije iz raja izašla.

‒ Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti – rekla je na jednom panelu.

POPULARNO:  MISLILA JE DA JE MENOPAUZA: BAKA SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU U 26. NEDELJI TRUDNOĆE

Sedmogodišnjem Stefanu, koji je jesenas krenuo u školu, pomaže da uradi domaće zadatke, a i tri godine mlađoj Tari rado otkriva tajne sveta, uz izazovne zadatke kroz igru koji omogućavaju adekvatnu stimulaciju rada mozga.

S obzirom na to da su i ona i Novak pobornici veganske ishrane, nastoje da zdrave navike prenesu i svojoj deci. Iako im je na raspolaganju pomoć u kući, Jelena im često sama priprema ukusne obroke.

Neke od njih možemo da vidimo na Instagramu. Mnoge mame slede njen primer, pa možemo slobodno da kažemo da je postala uzor.

Da su se odlično snašli u ulozi roditelj i da u njihovom domu vlada harmonija, otkrila je i dadilja njihove dece.

– Uz toliku posvećenost deci mi im nismo potrebne – rekla je.

Izvor: Stil