SAVJETI

PROBUŠILA JE RUPE NA PAPIRNOJ KESI, KADA VIDITE ZAŠTO, URADIĆETE ISTO! (VIDEO)

Podijelite sa prijateljima

Jedna domaćica je pokazala nekoliko trikova, koji joj olakšavaju svakodnevni život.

Ukoliko ste jedni od onih koji se prosto zanimaju za kuću i sve oko nje, žele da sebi olakšaju svakodnevnicu, a ujedno je i poboljšaju, onda su ove male cake, prava stvar za vas.

Jedna korisnica društvene mreže TikTok je sa svojim pratiocima podelila čak tri njena omiljena trika, koja redovno koristi, a za koje smo sigurni da će i vama poslužiti kad tad.

Kako bi joj luk bio svež, ona ga zapravo drži u paprinim kesama, i to onim na kojima je probušila rupe. Kako je objasnila, na ovaj način, luk je na tamnom mestu, ima dovoljno vazduha, a paprina kesa upija vlagu. 

Drugi trik koji je podelila tiče se pranja veša. Zapravo, umesto omekšivača, ona koristi sirće, a naglašava da ne brinete, da vam veš neće imati takav miris, već da će samo biti divno mekan.

POPULARNO:  ONKOLOG DAO NAJJEDNOSTAVNIJI SAVET: EVO KAKO MOŽETE SPREČITI NASTANAK BOLESTI!

I na kraju, podelila je savet za univerzalnu pastu za čišćenje raznih površina, i to od samo dva sastojka. Sve što vam treba jeste soda bikarbona i deterdžent za pranje sudova. 

Imate li vi neke svoje male cake, koje vam olakšavaju vođenje domaćinstva?

@stephanieboothrealtor 3 home hacks I absolutely love #homehacks #tipsandtricks #cleantok #producestorage #learnontiktok #vinegarhacks ♬ CHRIATMAS CHILDREN COMEDY – Alex Khaskin

Izvor: Informer