LJEKOVITO BILJE SAVJETI

ELIKSIR PROTIV PROLEĆNOG UMORA

Podijelite sa prijateljima

Iako smo jedva čekali lepo vreme i sunčane dane, svi se ovih dana osećamo nekako umorno, a mnogi se žale i na glavobolje. Zato popijte ovaj napitag, odmah će regenerisati vaš organizam!

Problem kako preći iz jednog godišnjeg doba u drugo je naročito primetan u proleće, uz promenu časovnika jedan sat unapred, dodatno se otežava situacija. To ume vrlo nepovoljno da deluje na naš organizam.

Simptomi prolećnog umora su:

malaksalost,

razdražljivost,

glavobolja,

pad imuniteta,

gubitak apetita,

nemiran san,

usporeni refleksi,

usporeno varenje…

Kako bismo pomogli svom telu da se lakše izbori sa ovim promenama, neophodno je da pojačamo vreme provedeno na svežem vazduhu i jedemo što više zdravih namirnica.

Ovaj eliksir će vam pomoći da unesete dovoljne količine gvožđa , C vitamina i drugih mirkonutrijenata. Tokom nedelju dana, svako jutro čim ustanete, popijte jednu rakijsku čašicu ovog eliksira i svi simptomi će vam nestati, a verovatno će vam se poboljšati i opšte zdravstveno stanje.

POPULARNO:  KORISTEĆI TAJNI SIGNAL KOJI JE NAUČILA NA TIKTOKU SPASILA JE SEBI ŽIVOT! SVAKO MORA ZNA OVAJ ZNAK ZA POMOĆ U SLUČAJU NASILJA, OTMICE ILI DRUGE VANREDNE SITUACIJE

Priprema je vrlo jednostvana:

U sokovnik ubacite 4 šargarepe, 4 manje cvekle, 4 jabuke i procedite kroz gazu. Tome dodajte sok 1 limuna, prespite u flašu i odložite u frižider.

Iako nam limun služi kao konzervans, ovaj napitak je najbolje popiti u sledećih 5 dana.

Izvor: Stil