SAVJETI

NATAŠA JE REKORDNO SMRŠALA 30 KILA, A POSLE OVOG SNIMKA NEĆETE VEROVATI KAKO SAD IZGLEDA

Podijelite sa prijateljima
SMRŠALA 30 KILA

Mama troje dece je do sada izgubila neverovatnih 30 kilograma i ima za cilj da inspiriše druge ljude da promene svoj način života kako bi bili zdraviji

– Dotakla sam dno nakon što sam dobila decu i ugojila se skoro 46 kilograma – rekla je korisnica Tik – Toka Nataša Person koja je na svom nalogu pokazala dramatičan gubitak težine, nakon što se zaklela da će gubiti po jedan kilogram nedeljno.

Mama troje dece je do sada izgubila neverovatnih 30 kilograma i ima za cilj da inspiriše druge ljude da promene svoj način života kako bi bili zdraviji.

– Kada dotaknete dno i morate da izgubite 45 kilograma, osećate da je to nemoguće. Ali ako se fokusirate na gubitak jednog kilograma po nedelji, stići ćete tamo gde ste želeli pre nego što to shvatite – rekla je ona na svom nalogu.

POPULARNO:  ZA SAMO PET MINUTA SNIZITE KRVNI PRITISAK KOD KUĆE: RUSKI DOKTOR OTKRIO PRIRODAN NAČIN KOJI STO POSTO RADI

Ona ima pet saveta za druge ljude koji se nadaju da će smršati.

Prvo, ona kaže da je bitno piti dovoljno vode svaki dan. Takođe se brine o tome da radi 45 – minutni trening i da napravi 10.000 koraka dnevno.

@natashapehrson #weightlosstransformation #weightlosscheck #postpartumweightloss #weightloss #75hard #weightlossbeforeandafter #weightlossbeforeandduring ♬ she knows – favsoundds

Ona takođe prati plan ishrane i kaže da je ključno pridržavati se njega.

– Ne volim da pratim i brojim kalorije – kaže ona.

Umesto toga, ona sledi plan ishrane koji joj omogućava da jede ono što želi u normalnim količinama za njenu kilažu.

– A sada je na redu ono što većini ljudi nedostaje, a to je doslednost. Morate biti dosledni. Gubitak težine se ne dešava preko noći. Morate da radite dosadne stvari svaki dan mesecima i izgubićete na težini – zaključila je.

Izvor: NajZena