TORTE

OTKRILA TRIK MLADALAČKOG IZGLEDA: INFLUENSERKA PRIZNALA TAJNU ZBOG KOJE IZGLEDA BOLJE U 40. NEGO U 30. GODINAMA

Podijelite sa prijateljima
TRIK MLADALAČKOG IZGLEDA

Korisnica Tiktoka je primila veliki broj komentara kada je objavila video-snimak u kom pokazuje svoje fotografije kad je imala tridesetak godina, na kojima izgleda starije nego sada, kada ima 41 godinu.

Lora Kroftček je na početku snimka pokazala kako je izgledala u 37. godini i napisala da tada nije koristila nikakve proizvode za negu kože lica.

U drugom delu snimka je Lora prikazala sadašnji IZGLED, kada je promenila boju kose i napokon počela da brine o svojoj koži.

“Naučila sam i kako da uređujem obrve, a napokon sam počela da koristim kremu za zaštitu od sunca”, rekla je Lora u snimku.

@loracroftcheck If this is what three years looks like, consider me a lifer 🙌🏻 #over40 #skincare #matureskinmakeup #matureskin ♬ GOOD VIBES – Ellen Once Again

Rekla je i da je rezultate postigla bez hemijskih pilinga i lasera, ali kako su pratioci primetili, Lora nije navela da se nije podvrgla estetskim korekcijama.

POPULARNO:  VIOLETINA PITA S MESOM: DOMAĆE PUNJENO TESTO

Pitali su je za savete o nezi kože, na šta je ona rado odgovorila:

Važno je da se umivate svako veče i da u krevet nikako ne idete našminkani, jer to proširuje pore”

– Nastavila je.

Njen video-snimak za kratko vreme je pregledan više od 500.000 puta, a mnogi su bili oduševljeni njenim izgledom, udeljujući joj komplimente.

“Vaša koža jednostavno blista. Predivno”, “Neverovatno, izgleda prekrasno”, samo su neki od komentara.

Izvor: espresso