SAVJETI ZANIMLJIVO

SVAKO MOŽE DA IMA TELO IZ SNOVA: OVAJ MUŠKARAC SE UGOJIO ČAK 45 KILOGRAMA KAKO BI POKAZAO LJUDIMA KAKO DA IH SKINU, SAD IZGLEDA FENOMENALNO

Podijelite sa prijateljima
MUŠKARAC SE UGOJIO ČAK 45 KILOGRAMA

Početkom 2021. godine ovaj muškara je imao čak 160 kilograma da bi u aprilu ove godine bio 52 kilograma

Namerno sam jeo nezdravu hranu cele godine kako bih se ugojio 45 kilograma. Želio sam svima da dokažem da se može smršati pod različitim uslovima, prisetio se Dmitri Azovski, bloger i trener iz SAD-a, početka eksperimenta na vlastitom telu koji je mnoge zgrozio.

Ono što je posebno fascinantno je činjenica da je on za kratko vreme smršao 45 kilograma.

Cilj mu je bio da potrošiti više kalorija nego što bi pojeo kako bi dodatno otopio salo i ojačao mišiće ciljanim vežbanjem. Trenirao je kod kuće i oko nje jer su teretane zbog pandemije bile zatvorene.

– Prvi meseci bili su mi najteži jer sam bio veoma težak, ali u životu je sve moguće, samo je važno postaviti cilj i ići uporno prema njemu. Ja i dalje nastavljam sa treningom i zdravom ishranom kako bi bio u najboljoj formi – ispričao je.

Napominje kako je javno objavio svoje putovanje od prekomerne težine do dobrog izgleda kako bi drugima bio inspiracija da naprave nešto slično i vide kako je to itekako moguće.

POPULARNO:  NEĆETE MOĆI DA POVERUJETE: EVO ŠTA SE DEŠAVA U TELU KADA POJEDETE SAMO DVE KAJSIJE DNEVNO

Nekima je postao inspiracija, ali mnogi su ga počastili porukama kako mu ne vjeruju i da je glupo to što je uradio – namerno se toliko ugojio. Neki mu posebno zameraju što mršavljenje predstavlja kao lak zadatak, ističući da je njegov stav okrutan.

Izvor: NajZena