ZANIMLJIVO

ZBOG DIJETE SU POČELI DA JOJ OTKAZUJU ORGANI: INFLUENSERKA JE POSTIGLA ŽELJENU KILAŽU, A EVO ŠTA JE KRENULO PO ZLU

Podijelite sa prijateljima
INFLUENSERKA Leksi Rid

Influenserka Leksi Rid je završila u komi i otkazivali su joj organi zbog rigorozne dijete koja je krenula po zlu

Influenserka Leksi Rid, koja ima samo 31 godinu, završila je u medicinski izazvanoj komi i otkazuju joj organi, saopštio je njen suprug Deni.

Leksi se proslavila 2016, kada je odlučila da promeni svoj život iz korena i smrša što više može, jer je imala skoro 250 kilograma.

Za par godina vrednim radom, dijetom i vežbama uspela je da skine neverovatnih 136 kilograma! Svoje putovanje ka zdravijem životu i vitkijem telu delila je s pratiocima na Instagramu, i za to vreme ih dobila više od milion.

Negde se, međutim, nešto iskomplikovalo. Nakon skidanja neverovatnog broja kilograma i operacije uklanjanja viška kože, Leksi je ponovo počela da se goji.

– Za dve godine jesam skinula 136 kilograma, ali sam nešto te kilaže i povratila. Pandemija nije dobro uticala na mene. Ipak, rečeno mi je da neću doživeti 30. rođendan, tako da sam srećna i ponosna zbog onoga što sam uspela da uradim. Nikada se neću vratiti na prethodno stanje – napisala je ona jesenas na Instagramu.

POPULARNO:  OTKRIVEN KRIVAC ZA SEDAM VRSTA RAKA GOTOVO SVI GA ČESTO UZIMAJU, OPASAN JE ČAK I U MALIM DOZAMA

Nakon toga, više puta je pisala kako se ne oseća dobro, da bi joj se stanje naglo pogoršalo pre tri nedelje. Njen suprug je napisao da je odbijala hranu i da nije mogla da pojede ništa, a da se ne ispovraća. Istovremeno je počela da se ponaša čudno i priča nepovezano. 

Deni, koji je inspirisan suprugom smršao više od 50 kilograma, na Instagramu je objavio da je Leksi hitno smeštena u bolnicu i da joj je više organa otkazalo. Nalazila se u medicinski izazvanoj komi, a sada je na dijalizi.

– U bolnicu sam je doveo na silu, a lekari su mi rekli da sam joj spasao život. Da sam sačekao još nekoliko dana, umrla bi – napisao je on.

Leksi je ranije za “Pipl” ispričala da je bila motivisana da smrša zbog zdravlja, jer je pila previše alkohola i gaziranih pića, jela brzu hranu i retko kuvala. Nakon što je skinula 136 kilograma, doktori su joj isekli skoro četiri kilograma opuštene, “rastegnute” kože.